Bezichtiging nieuw IVA locatie in Zwolle

In juli opent IVA in Zwolle een locatie. Op dinsdag 9 april organiseren we om 16.00 én om 19.00 uur een bezichtiging op de nieuwe locatie. Iedereen die geïnteresseerd is in begeleiding voor volwassenen met autisme die werken of werk zoeken, is van harte welkom. Tijdens de bezichtiging ontvang je meer informatie over wat begeleiding door IVA inhoudt. Tevens is het mogelijk om de locatie (die op dit moment nog wordt gerenoveerd) te bekijken. Ook wanneer je interesse hebt in ambulante begeleiding ben je deze dag van harte welkom. Naast geïnteresseerde cliënten en hun familie zijn ook collega zorgverleners, doorverwijzers, wijkteams en andere professionals van harte welkom tijdens de bezichtiging. Meer informatie over IVA Zwolle vind je hier.

Als je naar de bezichtiging wilt komen, vragen wij je op te geven via deze link. Je ontvangt dan in de week voor 9 april de exacte contactgegevens per mail.

Wil je je alvast (vrijblijvend) aanmelden bij IVA zodat je alvast op de wachtlijst geplaatst kunt worden? Klik dan hier.

 

Meer nieuws