Ambulante begeleiding bij autisme in Deventer

JADOS biedt voor (jong) volwassenen met autisme in Deventer ambulante begeleiding (bij je thuis) aan voor verschillende doelgroepen.

Autisme en studeren

Voor (toekomstige) studenten aan het hbo of wo helpt onze dochter organisatie Stumass, studenten met autisme om succesvol te studeren en begeleidt hen bij en naar zelfstandig wonen. Onze andere dochter organisatie Capito Wonen helpt (toekomstige) mbo’ers bij hun studie en bij en naar zelfstandig wonen.

Ambulante begeleiding voor studenten met autisme in Deventer

Voor studenten die zelfstandig (kunnen) wonen biedt Stumass gespecialiseerde ambulante begeleiding aan. Een medewerker van Stumass of Capito Wonen begeleidt je in je eigen woonomgeving en komt op afspraak langs. Meer informatie vindt je op de website van Stumass of Capito Wonen.

Autisme en werken

Onze derde dochter organisatie IVA richt zich specifiek op werkenden en werkzoekenden met autisme. IVA (In Voor Autisme) biedt een unieke combinatie van woonbegeleiding, jobcoaching én leefbegeleiding. Je wordt door één persoonlijk begeleider ondersteunt op de gebieden wonen, werken en leven.

Ambulante begeleiding voor werkzoekende en werkende in Deventer

Bij ambulante begeleiding (AB) woon je niet bij IVA op een locatie, maar krijg je gespecialiseerde ambulante begeleiding in de thuissituatie en mogelijk ook op het werk. IVA begeleidt je op een manier die je helpt inzicht te krijgen in je eigen persoonlijkheid en in jouw levensverhaal om het autisme heen. Zo leer je een reële inschatting te maken van je huidige kunnen en van wat je allemaal nog kunt ontwikkelen. De begeleiding van IVA heeft als doel om jou zo zelfstandig mogelijk te laten wonen, werken en leven. Meer informatie over begeleiding vind je op de website van IVA.

terug naar boven