Programma

Het JADOS festival begint om 14.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Wij hopen met het programma voor iedereen iets passends te bieden.

Relaxen

Wil je vooral relaxen? Op het grote (overdekte) terras en in het restaurant is hiervoor volop de mogelijkheid. Of nestel je lekker in het gras of op het strand. Voor een hapje en drankje wordt natuurlijk gezorgd. Ook zijn er voldoende plekken om je even terug te trekken.

Actief

Voor de actievere mensen onder ons is er genoeg te beleven. Wat dacht je van kanoën, waterfietsen, klimmen of een potje archery tag. Of volg de workshop zelfverdediging.

Muziek en theater

Ook aan de muziekliefhebber is gedacht. Er is een optreden van Tim Dawn (sing- en songwriter), Blue Marble (80’s synthesizers, 60’s/70’s gitaarsound, een dikke drumbeat en catchy vocalen.) en we sluiten af met een knallende (cover) band die gegarandeerd zorgt dat niemand stil kan blijven staan. Daarnaast zijn er 2 optredens van Fabian Franciscus (autist en cabaretier, het blijkt een uitstekende combinatie). Genoeg van het kijken en wil je zelf aan de slag? Volg de workshops muziektherapie of theater.

Creatief en schaken

Tot slot kun je je creativiteit uitleven bij een tweetal creatieve workshops (die doorlopend worden aangeboden). Voor de schaakliefhebbers onder ons is er een workshop schaken.

Houd deze website in de gaten voor het definitieve BLOKKENSCHEMA.

 

 

 

terug naar boven