Vervoer

JADOS zet gratis bussen in om iedereen naar de festival locatie in Valburg te vervoeren. Deze bussen rijden via alle steden met een JADOS (Stumass, Capito Wonen of IVA) locatie/huis. Het definitieve schema en vertrek en aankomsttijden hangt af van het aantal aanmelden (per stad). Meer informatie hierover volgt later op deze website.

Is het voor jou niet mogelijk om met de bus naar het JADOS Festival te gaan? Watergoed is ook met het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Of natuurlijk met de fiets, brommer, of scootmobiel (als je in de buurt woont).

Openbaar vervoer

Watergoed is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf station Elst is Watergoed (Bushalte Strandpark Noord, Herveld) binnen 10 minuten te bereiken met bus 35. www.9292.nl  check je je route. LET OP. Kijk ook goed hoe laat de laatste bus weer naar huis vertrekt!!

Met de auto

Watergoed ligt op een steenworp afstand van de A15 in de OverBetuwe, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen.

Vergoeding reiskosten

Helaas kunnen wij de kosten van OV of auto voor cliënten niet vergoeden. Voor medewerkers geldt dat er wel mogelijkheden zijn voor een vergoeding, maar alleen als dit VOORAF is overlegd met de organisatie. Je kunt dit aangeven bij het bestellen van de tickets/aanmelden of door de festival organisatie een mail te sturen.

Adresgegevens: Watergoed, Tielsestraat 129 6675 AC Valburg

 

 

terug naar boven