Ga naar kaart

Locatie
Amstelveen

Bij Jados Amstelveen bieden we:

Ambulante begeleiding in jouw eigen woonomgeving
Als je zelfstandig woont of gaat wonen in Amstelveen, maar hierbij ondersteuning nodig hebt. Eén van onze medewerkers begeleidt je in je eigen woonomgeving en komt op afspraak bij je langs.

Wonen in een Jados studentenhuis
In Amstelveen kun je komen wonen in ons studentenhuis waar je samenwoont met meerdere studenten met autisme.

Begeleiding bij het vinden van werk of coaching op je huidige werkplek
Als je werk zoekt of begeleiding nodig hebt op je huidige werkplek kun je in Amstelveen bij Jados terecht voor re-integratie (het vinden van werk) of jobcoaching (het coachen op de huidige werkplek).


Aanmelden

Weet je niet precies wat je nodig hebt of wat het beste bij je past? Neem gerust contact op, zodat we hier samen naar kunnen kijken.


Aanmeldfunctionarissen

In Amstelveen heeft Jados
1 studentenhuis

In Amstelveen heeft Jados één studentenhuis dat bestaat uit drie geschakelde woningen. Er zijn grote, lichte kamers en ieder huis heeft een eigen badkamer, woonkamer en keuken. Daarnaast hebben de huizen grote geschakelde tuinen. Ook is er een werkplek voor de begeleiding.

Amstelveen is als woonplaats een prima alternatief voor Amsterdam. Onze locatie bevindt zich in een rustige, groene wijk met veel voorzieningen in de buurt zoals een winkelcentrum, gezondheidscentrum, eetgelegenheden en bibliotheek. Rustig wonen, maar met 20 minuten bevind je je in hartje Amsterdam of Amsterdam-Zuid dankzij een rechtstreekse verbinding. De metroverbinding met Amsterdam bevindt zich om de hoek. De verschillende onderwijsinstellingen zijn goed te bereiken.

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de € 475,- en € 510,- per maand.

Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Adinda