Ga naar kaart

Locatie
Drachten

Bij Jados Drachten bieden we:

Ambulante begeleiding in jouw eigen woonomgeving
Als je zelfstandig woont of gaat wonen in Drachten, maar hierbij ondersteuning nodig hebt. Eén van onze medewerkers begeleidt je in je eigen woonomgeving en komt op afspraak bij je langs.

Wonen op een Jados woonlocatie
In Drachten kun je komen wonen op onze woonlocatie. Hier woon je zelfstandig in je eigen appartement of studio. De begeleiding heeft een eigen appartement/studio met kantoor. De werkplek voor de begeleiders, maar ook een plek voor gezamenlijke activiteiten.

Begeleiding bij het vinden van werk of coaching op je huidige werkplek
Als je werk zoekt of begeleiding nodig hebt op je huidige werkplek kun je in Drachten bij Jados terecht voor re-integratie (het vinden van werk) of jobcoaching (het coachen op de huidige werkplek).


Aanmelden

Weet je niet precies wat je nodig hebt of wat het beste bij je past? Neem gerust contact op, zodat we hier samen naar kunnen kijken.


Aanmeldfunctionarissen

In Drachten heeft Jados
1 woonlocatie

Drachten 1 is gevestigd in ‘Het Servotel’. Een voormalig verzorgingstehuis waarin nu verschillende zorgaanbieders zijn gevestigd, waaronder Jados. Het Servotel is volledig aangepast aan de hedendaagse standaarden voor wat betreft brandveiligheid, toegankelijkheid, internetaansluitingen e.d. De appartementen zijn ruim en licht. Je beschikt over een kamer, aparte keuken, slaapkamer en badkamer. Ook heeft ieder appartement een eigen berging en balkon. Daarnaast kun je gebruik maken van de gezamenlijke Jados woonkamer.

Drachten 1 is gevestigd op een rustige plek in Drachten, nabij een groot winkelcentrum met veel faciliteiten. De locatie is per bus heel goed bereikbaar.

De exacte indeling, afmeting en huurprijs verschilt per type appartement. De huurprijs ligt tussen de €425,- en € 540,- exclusief servicekosten van € 181,50
Voor deze locatie is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Kijk op www.toeslagen.nl of je hiervoor in aanmerking komt.

Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen

(tussen 9-12 en 13-16 uur)


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.


Christa
Charlotte
Anna
Evelien