Ga naar kaart

Locatie
Schiedam

In Schiedam bieden we:

Wonen op een Jados woonlocatie
In Schiedam kun je komen wonen op onze woonlocatie. Hier woon je zelfstandig in je eigen appartement of studio. De begeleiding heeft een eigen appartement/studio met kantoor. De werkplek voor de begeleiders, maar ook een plek voor gezamenlijke activiteiten.

Begeleiding bij het vinden van werk of coaching op je huidige werkplek
Als je werk zoekt of begeleiding nodig hebt op je huidige werkplek kun je in Schiedam bij Jados terecht voor re-integratie (het vinden van werk) of jobcoaching (het coachen op de huidige werkplek).


Aanmelden

Weet je niet precies wat je nodig hebt of wat het beste bij je past? Neem gerust contact op, zodat we hier samen naar kunnen kijken.


Aanmeldfunctionarissen

In Schiedam heeft Jados
1 woonlocatie

Schiedam is gevestigd in de voormalige mouterij van Schiedam. In dit unieke gebouw zijn in totaal 34 moderne studio’s gerealiseerd.

De woonlocatie ligt aan een van de karakteristieke havens (=gracht) in Schiedam, tussen de ‘oude pakhuizen’. Een mooie plek en toch rustig omdat het net buiten het echte centrum is. Dit karakteristieke stadscentrum ligt, net als de metro en winkels, op enkele minuten lopen.  Tegenover de Jados woonlocatie vind je Molen ‘de Noord’, de hoogste traditionele molen ter wereld!

De huurprijs ligt tussen de € 665,- en €745,- (exclusief gas, water, licht en servicekosten). Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Check de website van de belastingdienst, www.toeslagen.nl om te controleren of je in aanmerking komt voor deze huurtoeslag.

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen

(tussen 9-12 en 13-16 uur)


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.


Christa
Charlotte
Anna
Adinda