MENU SLUIT

Utrecht

Jados
Utrecht 1

Jados Utrecht 1 is gevestigd in een groot flatgebouw. Jados is gevestigd op de tweede verdieping. Het zijn ruim opgezette, lichte studio’s (tussen de 25 en 30 m2) met een ruime badkamer. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van een gezamenlijke woonkamer.

Omgeving

De flat is gelegen naast Park Transwijk. Er is een groot winkelcentrum om de hoek. Het centrum en station ligt op 10 tot 15 minuten fietsen. Er is een goede bus- en tramverbinding.

Huurprijzen

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten ligt rond de €720,- per maand. Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Check de website van de belastingdienst, www.toeslagen.nl. om te controleren of je in aanmerking komt voor deze huurtoeslag.


Aanmelden

Jados
Utrecht 2

Jados Utrecht 2 is samen met Utrecht 1,3 en 4 gevestigd in een groot flatgebouw. De locaties zijn verdeeld over verdieping 3 en 5. Jados 2 heeft een gezamenlijke woonkamer/keuken waar je samen met 5 andere bewoners gebruik van kunt maken. De kamers verschillen van grootte, dit varieert van ongeveer 11 m2 tot 13 m2. De kamers zijn licht en je deelt met één andere huisgenoot een badkamer.

Omgeving

De flat is gelegen naast Park Transwijk. Er is een groot winkelcentrum om de hoek. Het centrum en station liggen op 10 tot 15 minuten fietsen. Er is een goede bus- en tramverbinding. Omdat er in dit flatgebouw meerdere Jados locaties gevestigd zijn, is er veel contact mogelijk met andere studenten. Er worden regelmatig (vrijblijvende) gezamenlijke activiteiten gedaan.

Huurprijzen

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de € 385,- en € 500,- per maand.


Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Rachelle