MENU SLUIT

Maastricht 2

Jados Maastricht 2
Woonlocatie

Jados Maastricht 2 is gevestigd in een authentiek monumentaal pand. De locatie bestaat uit 11 studio’s met elk een eigen badkamer, wc en keukenblok. Daarnaast zijn er 2 gemeenschappelijke keukens en woonkamers en is er een werkplek voor de begeleiding. Verder is er een tuin, fietsenstalling en kelder aanwezig.

De locatie ligt midden in het centrum van Maastricht, op loopafstand van het Vrijthof en de Markt. De Zuyd Hogeschool is bereikbaar in 5 minuten fietsafstand en de locatie ligt centraal rondom de locaties van de Universiteit van Maastricht.

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de € 605,- en € 710,- per maand. Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Kijk op www.toeslagen.nl of je hiervoor in aanmerking komt.

Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Rachelle