MENU SLUIT

Meewerkstage marketing communicatie

Vacature meerwerkstage
Marketing en communicatie

WAAR JE STAGE GAAT LOPEN

Bij Jados begeleiden we mensen met de diagnose autisme die extra hulp kunnen gebruiken bij werk, studie of zelfstandig wonen. We hebben (woon/ambulante-) locaties door het hele land. Ons centraal kantoor is in Arnhem.

Tijdens je stage word je begeleid door Marije, contentspecialist. Je kunt bij haar terecht met al je vragen en zij is ook je eerste aanspreekpunt. Je werkt ook veel samen met Melanie, de data markteer. Barbara is onze strategisch adviseur M&C en maakt dit team compleet.

DOEL

Je draagt bij aan de juiste positionering en zichtbaarheid van Jados als merk. Je helpt actief mee bij het bedenken en maken van de juiste content voor de juiste kanalen en doelgroep. Uiteraard ben jij er om te leren. Het is dus ook een gezamenlijk doel om ervoor te zorgen dat je genoeg meeneemt. Het gaat om een werkervaringsstage, dus niet om een afstudeeronderzoek.

TAAKOMSCHRIJVING
  • Je denkt mee over de ontwikkeling van een contentstrategie in lijn met de visie van Jados die bijdraagt aan de juiste positionering en zichtbaarheid van Jados als (werkgevers-) merk.
  • Het creëren van creatieve content in zowel tekst als beeld voor social media, de website, Jadesk (ons intranet) en de nieuwsbrief.
  • Je draagt bij aan de online zichtbaarheid op websites van derden (referrals).
  • Ondersteunen van andere voorkomende uitvoerende werkzaamheden op de afdeling Marketing & Communicatie.

WERKOMSTANDIGHEDEN

Als meewerkstagiair M&C vervul je in principe een kantoorfunctie vanuit ons centraal kantoor in Arnhem. Dit kan in overleg deels vanuit huis. Maar om verhalen op te halen uit de organisatie kan het ook zijn dat je af en toe door het land reist naar 1 van onze (woon-) locaties.

VAARDIGHEDEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

Kennis
Je bent student op een hbo-opleiding waar marketing en communicatie centraal staan. Kennis van vormgeving- en design en het maken en bewerken van afbeeldingen en video’s. Creatief en commercieel in zowel denken als praktische uitvoering.
Zelfstandigheid
Je kunt zelfstandig dingen bedenken en met ideeën komen. Na overleg met de content specialist kun je deze ook zelf uitvoeren.
Leren
Je bent stagiair dus je komt om te leren. Geef dus vooral ook aan wat jij wilt leren en waar je jou bij kunnen helpen.
Fouten maken
Is verplicht, anders leer je niks :).

NICE TO KNOW

  • Bij Jados bekijken we autisme vanuit de theorie van Martine Delfos. Dat wil (in het kort) zeggen dat we focussen op ontwikkelmogelijkheden.
  • In de lijn van deze visie is het belangrijk om in onze communicatie destigmatiserend te werken op het gebied van autisme.
  • Stagiaires krijgen een vaste stagevergoeding per maand.
  • We hebben een fijn kantoor aan de Velperweg in Arnhem, vlakbij station Velperpoort.

Meer info of solliciteren:
Marije Meurs (dinsdag t/m donderdag bereikbaar)

Contentspecialist Jados
marije.meurs@jados.nl
(06) 40 42 35 34