Ons aanbod

Onze visie op zorg zie je terug in ons aanbod. JADOS biedt gespecialiseerde zorg aan (jong) volwassenen met autisme. Dit doen wij in kleinschalige woonsettings (studentenhuizen of appartementen) door heel Nederland waarbij wonen en zorg financieel strikt gescheiden zijn. Tevens bieden we gespecialiseerde ambulante begeleiding. Wij zetten onze begeleidingsuren op maat in en zijn daarom aanwezig op de momenten dat er zorg nodig is en niet standaard 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ons begeleidingsaanbod is er op gericht dat de hoeveelheid zorg in een relatief korte periode steeds verder wordt afgebouwd. Van uitgebreide en intensieve begeleiding naar steeds minder begeleiding.

JADOS biedt haar dienstverlening aan via haar dochterorganisaties Stumass (hbo- en wo- studenten met autisme), Capito Wonen (mbo’ers met autisme) en IVA (werkenden en werkzoekenden met autisme).

Video’s

Wij hebben diverse video’s gemaakt over onze dienstverlening. Bekijk de video ‘Studeren met autisme’, waarin uitgebreid wordt ingegaan op de werkwijze bij Stumass. Daarnaast is er een video over de gespecialiseerde ambulante begeleiding aan hbo- en wo-studenten met autisme. In de video van Capito Wonen wordt uitleg gegeven over begeleiding aan mbo’ers met autisme. In de video ‘Werken, wonen en leven met autisme’ staat de dienstverlening van IVA centraal.

terug naar boven