Vacature aanmeldfunctionaris

JADOS is voor haar dochterondernemingen Stumass, Capito Wonen en IVA op korte termijn op zoek naar
2 Aanmeldfunctionarissen (2x 16 uur per week) 

Wil jij  het aanmeldtraject van nieuwe cliënten binnen een eigen regio op rolletjes laten verlopen? Lees dan snel verder!

Functie
In een team van 4 aanmeldfunctionarissen coördineer je het aanmeldtraject van nieuwe cliënten. Je bent de vraagbaak en staat geïnteresseerden (cliënten, ouders, verwanten en zorgverleners) telefonisch of per mail te woord bij vragen over het aanmeldtraject en de zorgverlening bij JADOS. Hierbij kun je o.a. denken aan de voorwaarden om voor de zorgverlening in aanmerking te komen, financiering, wachtlijst en aanmeldprocedure. Je werkt klantgericht, waarbij je begrip toont en hebt voor de situaties/verzoeken van hulpverlening. Als aanmeldfunctionaris maak je een eerste inschatting of de JADOS dienstverlening passend is bij de hulvraag van de cliënt.

Intern werk je nauw samen met de regiomanagers, gedragswetenschappers, officemanagers, kennismakers en de beleidsmedewerker om het aanmeldtraject succesvol te laten verlopen totdat de cliënt daadwerkelijk is geplaatst. Knelpunten binnen het aanmeldtraject en het mede door ontwikkelen van het aanmeldproces pak je gezamenlijk op met de regiomanager en beleidsmedewerker.

Je wordt verantwoordelijk voor een eigen regio welke in onderling overleg nader wordt vastgesteld. De werkzaamheden kunnen zowel vanuit huis, het centraal kantoor in Arnhem of op locatie in de regio worden uitgeoefend. 

Wat vragen we van je?

 • Minimaal MBO + werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, waarbij ervaring in de zorg (autisme) een pre is.
 • Kennis van het aanvragen van een Wmo maatwerkvoorziening is een pre.
 • Overzicht kunnen houden en procesbewaking.
 • 1 x in de 2 weken ben je op de maandag met collega aanmeldfunctionarissen aanwezig op het centraal kantoor in Arnhem voor onderlinge afstemming.

Werkdagen per vacature zijn:

  • Vacature 1: Ene week ma 8 uur, di t/m do ochtend (4 uur per dag). Andere week ma t/m woe ochtend (4 uur per dag).
  • Vacature 2: Ene week ma 8 uur, do en vr ochtend (4 uur per dag). Andere week ma ochtend (4 uur), woe t/m vr ochtend 4 uur per dag.

JADOS biedt jou

 • Een contract voor 6 maanden. Bij een wederzijdse klik verlengen we deze graag!
 • Salaris tussen € 2.222,- en € 3.135,- (FWG 45 van de cao GGZ) o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand).
 • Je kunt jaarlijks 5½ week verlof opnemen.
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en collectiviteitskortingen voor verschillende zorgverzekeringen.
 • Jaarlijkse teamdag en een kerst/nieuwjaarsborrel met alle collega’s van JADOS.
 • Een persoonlijk scholingsbudget.

Meer informatie?

Wil je graag bellen met je toekomstige collega voor meer informatie over de functie? Neem dan contact op met JADOS (026)3530343 voor het plannen van een belafspraak.  Meer informatie over de formules van JADOS vind je op www.stumass.nl www.capitowonen.nl en www.invoorautisme.nl.

Over je nieuwe werkgever JADOS

JADOS is de overkoepelende stichting van drie landelijk opererende formules; Stumass, Capito Wonen en IVA. De bieden zowel ambulante begeleiding als begeleiding in wooninitiatieven en kenmerken zich door korte lijnen en grote ambities. Stumass biedt op 32 locaties woonbegeleiding aan hbo- en wo-studenten met een autisme spectrum stoornis (ASS). Capito Wonen richt zich op mbo’ers met ASS en heeft 11 locaties. IVA biedt een combinatie van woonbegeleiding, jobcoaching en werktoeleiding voor volwassenen met autisme vanuit 17 locaties. Totaal werken we met ruim 280 medewerkers binnen de drie ondernemingen en staf.

Solliciteren?

Stuur je sollicitatie voor de vacature aanmeldfunctionaris voor 6 juni 2018 t.a.v. Martijn van Gompel, algemeen directeur uitsluitend via het sollicitatieformulier op de website van JADOS.

Vermeld vacaturecode: j- 32 in het sollicitatieformulier.

De procedure zal bestaan uit een sollicitatiegesprek op het centraal kantoor in Arnhem. Hebben we na het gesprek een wederzijdse klik, dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en zetten we alles in werking om jou een goede start bij JADOS te geven!

Wanneer je een afstand tot de arbeidsmarkt hebt nodigen we je ook uit om te solliciteren.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

terug naar boven