Werken bij

Stumass, Capito Wonen, IVA en JADOS

JADOS biedt begeleiding aan (jong)volwassenen met een diagnose autisme, in de levensfases studie of werk. Dit doen wij via onze dochterorganisaties Stumass (hbo en wo studenten met autisme), Capito Wonen (mbo’ers met autisme) en IVA (werkenden en werkzoekende met autisme). We begeleiden op de domeinen wonen, werken/studeren en leven. De begeleiding is gericht op ontwikkeling naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid. JADOS is een jonge organisatie, relatief kleine organisatie, met enthousiaste en gedreven professionals en een platte organisatiestructuur. Hierdoor zijn de lijnen kort.

Functies

De grootste groep medewerkers is werkzaam als (ambulant) begeleider bij Stumass en Capito Wonen of als (ambulante) begeleider/jobcoach bij IVA in een van de vele gemeenten waar wij actief zijn. Zij worden ondersteund door gedragswetenschappers en regiomanagers. Ons centraal kantoor is gevestigd in Arnhem. Vanuit dit centraal kantoor ondersteunen wij onze drie formules en zijn de boekhouding, administratie en diverse ondersteunende stafmedewerkers werkzaam.

Vacatures

Bij JADOS of een van haar organisaties hebben we regelmatig vacatures. Klik hier voor een overzicht (ook stage en afstudeeropdrachten). Werving & selectie wordt centraal vanuit JADOS geregeld. Meer informatie over werken bij Stumass, Capito Wonen en IVA vind je dan ook op de website van JADOS. Wil je meer weten over de begeleiding die wij bieden aan de verschillende doelgroepen waar wij ons op richten, kijk dan op de website van Stumass, Capito Wonen en IVA.

 

citaat-simone

terug naar boven