MENU SLUIT

Wonen

Wonen
zelfredzaamheid

Bij Jados hebben we aandacht voor het ontwikkelen van je zelfstandigheid en je weerbaarheid. En de woonbegeleiding bij autisme? Die is beschikbaar.

Wat bieden we
jou?

Op jezelf (gaan) wonen is een grote stap en het kan voelen als een te grote stap. Zeker als er meer nieuwe uitdagingen op je afkomen, zoals een studie of (het zoeken van) een baan.

En misschien weet jij al van jezelf dat je bepaalde vaardigheden nog niet voldoende bezit om (geheel) zelfstandig te wonen.

Woonbegeleiding bij autisme
Wat uitkomst zou bieden is een eigen woonplek met een vangnet op de achtergrond voor als het toch even nodig is. Zodat je de vaardigheden leert ontwikkelen die horen bij zelfstandigheid.

Waar je leert je weerbaarheid en sociale vaardigheden te vergroten. En de hoeveelheid begeleiding krijgt waar jij behoefte aan hebt. Zodat je jezelf kunt zijn en kunt werken aan je eigen toekomst. Of dat nou met een studie is of met een baan.

En misschien wel het belangrijkste; waar wordt geluisterd naar jou. Als mens. Naar wat maakt wie jij bent en wat je nodig hebt in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dat vind je bij Jados.

Bij Jados kijken we verder dan een diagnose. Iedereen is uniek. Welke gebeurtenissen in jouw leven hebben je gemaakt tot wie je bent? Dat horen we graag van jou zelf.

Twee soorten begeleiding

Je kunt komen begeleid wonen in een van onze woonlocaties of studentenhuizen. Een andere mogelijkheid is woonbegeleiding bij jou thuis. Je woont dan zelfstandig en een ambulant begeleider komt  op afspraak bij je langs.

Jados in Nederland

Jados vind je in veel gemeenten door heel Nederland. Hier werken we met kleine, zelfstandige teams. Elke team is multidisciplinair en heeft expertise op begeleiding, autisme en werk. Wil je meer informatie over de Jados dienstverlening in jouw gemeente? Klik op de stad van je keuze of bekijk de kaart.


Bekijk de kaart

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Adinda