MENU SLUIT

Aanmelden

Vrijblijvend
aanmelden

Als je denkt dat onze begeleiding iets voor jou is, dan kun je je aanmelden door je gegevens in te vullen op het aanmeldformulier. (Het aanmeldformulier werkt het best in Chrome). Bij het aanmelden geef je de plaats aan waar je begeleiding wil ontvangen en voor welke begeleiding je in aanmerking denkt te komen.

Aanmeldfunctionarissen

Vragen met betrekking tot aanmelden mag je stellen aan onze aanmeldfunctionarissen.

Zij zijn op de volgende manieren bereikbaar:

Telefonisch: 026-353 03 49 (bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur – 12:00 uur en 13:00 uur – 16:00 uur)
Mail: vragen@jados.nl 

Onze aanmeldfunctionarissen streven ernaar om binnen een week, via de mail, contact met je op te nemen.

Verloop van het aanmeldproces

De aanmeldfunctionaris vertelt je na aanmelding hoe het traject verloopt in de gemeente waar jij begeleid wil worden. De volgende stappen worden daarbij doorlopen, waarbij de aanmeldfunctionaris rekening houdt met verschillen per gemeente :

  • De aanmeldfunctionaris maakt naar aanleiding van de aanmelding een inschatting of de vraag aansluit bij ons begeleidingsaanbod, soms wordt nog aanvullende informatie gevraagd per mail.
  • Soms plannen we een kennismakingsgesprek, bijvoorbeeld als jij je aanmeldt voor een Jados wooninitiatief of een werktraject.
  • De gemeente (of het UWV) bepaalt welke ondersteuning en financiering passend is bij jouw situatie. Zij leggen dit vast in een indicatie. De aanmeldfunctionaris geeft jou de details over dit indicatie traject.
  • Voor begeleiding in een wooninitiatief vindt vooraf een intakegesprek plaats met een gedragswetenschapper van Jados. Die beoordeelt samen met jou of jouw begeleidingsvraag daadwerkelijk aansluit bij wat we bij Jados bieden en waar de begeleiding zich op zal richten. Voorafgaand aan een werktraject wordt veelal een ‘klikgesprek’ gevoerd. Bij ambulante begeleiding vindt voorafgaand aan de start geen intakegesprek met de gedragswetenschapper plaats.
  • Voordat de begeleiding start brengt de aanmeldfunctionaris je in contact met het team van de locatie waar je gaat wonen of met jouw ambulant begeleider of werkcoach. Samen plannen jullie een startbespreking.

Starten tijdens corona?

Er is veel veranderd sinds de uitbraak van het coronavirus. Ook in onze organisatie hebben we de nodige aanpassingen gedaan waarbij de continuïteit van de zorg centraal staat. Maar hoe zit het als je van plan was om te gaan starten bij Jados? Kun je jezelf nog wel aanmelden? Kun je überhaupt nog wel starten met begeleiding?

Ja, dat kan! Met de nodige aanpassingen proberen wij (en de gemeente/het UWV) het proces van aanmelden tot starten zo goed mogelijk te laten verlopen. Heb je nog vragen over starten? Neem dan contact op met onze aanmeldfunctionarissen via onderstaande gegevens:

T: (026) 353 03 49 (werkdagen tussen 09:00 uur en 12:00 en 13:00 en 16:00 uur)
E: vragen@jados.nl

* Het aanmeldformulier werkt het best in Chrome.

 


Aanmeldformulier

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen

(tussen 9-12 en 13-16 uur)


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.


Christa
Charlotte
Adinda
Evelien