MENU SLUIT

Aanmelden

Aanmelden

Denk jij dat Jados iets voor jou is? Op deze pagina vind je meer informatie over aanmelden, het aanmeldproces en wat je kunt doen als je vragen hebt. Aanmelden is altijd vrijblijvend.

Vrijblijvend
aanmelden

Als je denkt dat onze begeleiding iets voor jou is, dan kun je je aanmelden door je gegevens in te vullen op het aanmeldformulier. (Het aanmeldformulier werkt het best in Chrome). Bij het aanmelden geef je de plaats aan waar je begeleiding wil ontvangen en voor welke begeleiding je je wilt aanmelden.

Om je aanmelding voorspoedig te laten verlopen én om teleurstellingen te voorkomen vind je op deze pagina meer informatie over het aanmelden. Lees deze goed door! De knop naar het aanmeldformulier vind je onderaan deze pagina.

Voor welke dienst
aanmelden

Jados biedt verschillende vormen van begeleiding aan. Om je aanmelding zo soepel mogelijk te laten verlopen is het belangrijk je voor de juiste vorm van begeleiding aan te melden.

Begeleid wonen en ambulante begeleiding

Bij je je aanmelding voor begeleid wonen of ambulante begeleiding is het belangrijk dat je een keuze maakt tussen studeren (je studeert of bent van plan te gaan studeren) of werken (je werkt, of zoekt werk). Weet je nog niet of je wilt werken of studeren of ben je (tijdelijk) gestopt met je studie of werk? Dan maakt het niet uit voor welke optie je kiest, maar geef dit dan wel duidelijk aan in het opmerkingenveld onderaan het formulier. Dan bespreken we samen jouw mogelijkheden.

Werk zoeken – Naar werk, Werkfit, Modulaire dienstverlening

Wil je je aanmelden voor Naar werk, Werkfit of Modulaire dienstverlening? Kies op het aanmeldformulier voor werktrajecten.

Vastlopen op werk – Jobcoaching en Re-integratie

Wil je je aanmelden voor Jobcoaching of Re-integratie? Kies op het aanmeldformulier voor werktrajecten.

Kies je voorkeurslocatie

Bij je aanmelding geef je je voorkeurstad aan. Het hangt van de dienst die je wil afnemen af in welke steden we dit bieden.

Je vindt hier een overzicht van alle steden en welke diensten we in iedere stad aanbieden.

Jobcoaching, re-integratie, Naar werk, Werkfit en Modulaire dienstverlening
Voor jobcoaching, re-integratie, Naar werk, Werkfit en Modulaire dienstverlening geldt dat we dit in principe door heel Nederland kunnen bieden, ook in steden die niet op het aanmeldformulier staan. Kies bij je aanmelding voor de stad die het dichtst bij jouw woonplaats of bijvoorbeeld je werk ligt en meld in het vak opmerkingen waar je eigenlijk begeleid wilt worden. Of neem voordat je je aanmeldt even contact op met de aanmeldfunctionaris.

 


Bekijk de kaart

De juiste
financiering

Je kunt je te allen tijde vrijblijvend aanmelden bij Jados. Of je ook daadwerkelijk in aanmerking komt voor de door jou gewenste dienst hangt van meerdere factoren af waaronder het verkrijgen van een indicatie en/of de juiste financiering. Hier heeft Jados helaas niet altijd invloed op.

  • Begeleid wonen en ambulante begeleiding worden gefinancierd vanuit de Wmo*.
  • Onze werktrajecten (Naar werk, Werkfit, Modulaire dienstverlening, jobcoaching en re-integratiediensten) worden gefinancierd door het UWV, de werkgever of de gemeente (participatiewet).

* In specifieke situaties, maar altijd na zorgvuldig overleg is begeleiding van Jados met een Wlz indicatie of wanneer je onder de Jeugdwet valt mogelijk.


Meer informatie over financieringen

Verloop van het
aanmeldproces

Uiterlijk twee weken na je aanmelding wordt er contact met je opgenomen. Meestal via de e-mail. Houd je mail dan ook goed in de gaten.

Het aanmeldtraject verschilt per gemeente en soort dienst dat je wilt afnemen. Je hoort van de aanmeldfunctionaris hoe het aanmeldtraject voor jouw situatie eruit ziet. In onderstaande video’s kun je per dienst een video bekijken over het aanmeldproces.

Begeleid Wonen

Ambulante begeleiding

Werktrajecten

Aanmeldfunctionarissen

Via onderstaande knop meld je je (vrijblijvend) aan bij Jados. Kom je er bij het invullen van het aanmeldformulier niet uit? Kijk of je vraag op bovenstaande pagina of bij de veelgestelde vragen staat.

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact op met onze aanmeldfunctionarissen.


Aanmeldformulier Veelgestelde vragen

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Cora