MENU SLUIT

Aanmelden

Vrijblijvend
aanmelden

Als je denkt dat onze begeleiding iets voor jou is, dan kun je je aanmelden door je gegevens in te vullen op het aanmeldformulier. (Het aanmeldformulier werkt het best in Chrome). Bij het aanmelden geef je de plaats aan waar je begeleiding wil ontvangen en voor welke begeleiding je in aanmerking denkt te komen.

Aanmeldfunctionarissen

Vragen met betrekking tot aanmelden mag je stellen aan onze aanmeldfunctionarissen.

Zij zijn op de volgende manieren bereikbaar:

Telefonisch: 026-353 03 49 (bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur – 12:00 uur)
Mail: vragen@jados.nl 

Onze aanmeldfunctionarissen streven ernaar om binnen een week, via de mail, contact met je op te nemen.

In de middag (13:00 – 16:00) zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl

Verloop van het aanmeldproces

De aanmeldfunctionaris vertelt je na aanmelding hoe het traject verloopt in de gemeente waar jij begeleid wil worden. De volgende stappen worden daarbij doorlopen, waarbij de aanmeldfunctionaris rekening houdt met verschillen per gemeente :

  • De aanmeldfunctionaris maakt naar aanleiding van de aanmelding een inschatting of de vraag aansluit bij ons begeleidingsaanbod, soms wordt nog aanvullende informatie gevraagd per mail.
  • Soms plannen we een kennismakingsgesprek, bijvoorbeeld als jij je aanmeldt voor een Jados wooninitiatief of een werktraject.
  • De gemeente (of het UWV) bepaalt welke ondersteuning en financiering passend is bij jouw situatie. Zij leggen dit vast in een indicatie. De aanmeldfunctionaris geeft jou de details over dit indicatie traject. Let op: het verkrijgen van een indicatie kan wel 6 á 8 weken in beslag nemen.
  • Voor begeleiding in een wooninitiatief vindt vooraf een intakegesprek plaats met een gedragswetenschapper van Jados. Die beoordeelt samen met jou of jouw begeleidingsvraag daadwerkelijk aansluit bij wat we bij Jados bieden en waar de begeleiding zich op zal richten. Voorafgaand aan een werktraject wordt veelal een ‘klikgesprek’ gevoerd. Bij ambulante begeleiding vindt voorafgaand aan de start geen intakegesprek met de gedragswetenschapper plaats.
  • Voordat de begeleiding start brengt de aanmeldfunctionaris je in contact met het team van de locatie waar je gaat wonen of met jouw ambulant begeleider of werkcoach. Samen plannen jullie een startbespreking.

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Adinda