MENU SLUIT

Vastlopen op werk

Als je vastloopt
op je werk

Heb je een baan, maar heb je moeite met de zaken die hierbij komen kijken. Onze jobcoach ondersteunt je bij het behouden van een fijne werkplek of helpt bij je re-integratie als je al uitgevallen bent.

Jobcoaching

Werk is belangrijk. Het kan voldoening geven, je kunt jezelf ontwikkelen. Werk zorgt voor dag invulling, sociale contacten en een inkomen. Je voelt je er prettiger door. Zomaar enkele redenen waarom mensen graag werken, maar dit is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Ervaar jij dat werken niet altijd makkelijk is? Heb je een baan, maar heb je moeite met de zaken die hierbij komen kijken? Bijvoorbeeld het werktempo, overzicht houden, hulp vragen, contact met je collega’s of gesprekken met je leidinggevende.

Een jobcoach kan je ondersteunen bij het behouden van een fijne werkplek. Wij zijn gespecialiseerd in mensen met autisme.


Jobcoaching

Re-integratie

Het kan zijn dat je (gedeeltelijk) ziek thuis zit omdat werken even niet meer lukt. Jados biedt ondersteuning bij je re-integratie.


Re-integratie

Begeleid wonen of ambulante begeleiding

Loop je vast op werk maar ligt de oorzaak hiervan meer in de thuissituatie? Misschien kosten het zelfstandig wonen en de taken die hierbij komen kijken je veel moeite. Heb je moeite met het opbouwen van een sociaal netwerk, het invullen van je vrije tijd of het aangaan van een liefdesrelatie. Of twijfel over of je wilt werken of studeren?

Ook hiervoor biedt Jados begeleiding, zoals ambulante begeleiding of begeleid wonen.

Onze begeleiding
geeft inzicht in jezelf

Jouw levensverhaal als uitgangspunt
Jados begeleidt je op een manier die je helpt inzicht te krijgen in jezelf maar ook in de relatie tot anderen zoals collega’s of je leidinggevende. Jouw levensverhaal is daarbij belangrijk. We kijken we verder dan een diagnose. Iedereen is uniek. We horen graag van jou zelf welke gebeurtenissen in jouw leven je hebben gemaakt tot wie je bent. En wat jij nodig hebt je persoonlijke ontwikkeling, zodat je jezelf kunt zijn en kunt werken aan je eigen toekomst.

Voor jezelf opkomen, je zelfredzaamheid (weerbaarheid) ontwikkelen en sociale vaardigheden vergroten zijn belangrijke onderdelen van de begeleiding. Bij Jados zien we autisme als een andere ontwikkeling en niet als een stoornis. Dit lost niet direct iets op, maar maakt wel dat we verder moeten zoeken naar waarom iets gebeurt. We kijken naar wat achter gedrag zit. Hoe komt het dat iets (nog) niet lukt?

Bij Jados proberen we daar op aan te sluiten. We gaan uit van ieders kracht en ontwikkelingsmogelijkheden. Vertrouwen en gelijkwaardigheid zijn belangrijk voor ons. We werken samen met jou aan terugkeer in je werk of bij het vinden van een geschikte werkplek. De verantwoordelijkheid en de regie liggen bij jou, maar de begeleider ondersteunt je waar nodig. Zo is er ruimte voor ervarend leren.

Aanmelden

Enthousiast geworden over jobcoaching of  re-integratie door Jados? Op onze aanmeldpagina vind je belangrijke informatie en wat je kunt doen als je nog vragen hebt. Ook kun je je op deze pagina geheel vrijblijvend aanmelden.


Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Cora