MENU SLUIT

Begeleid zelfstandig wonen autisme

Begeleid zelfstandig wonen
autisme

Begeleid zelfstandig wonen met autisme is mogelijk bij Jados. Wij bieden begeleiding als je de diagnose autisme hebt en extra hulp kunt gebruiken bij studie, werk of zelfstandig wonen.

Begeleid zelfstandig wonen
autisme

Begeleid zelfstandig wonen met autisme is mogelijk bij Jados. We doen dit in de levensfases studie of werk. We hebben hiervoor 62 studentenhuizen en woonlocaties door het hele land. Op al deze locaties is een kantoor voor begeleiding aanwezig. Op deze manier krijg jij maatwerk begeleiding. Over het algemeen is de begeleiding alleen op werkdagen aanwezig. ’s Nachts en in het weekend is er een telefonische beschikbaarheidsdienst.

Woonbegeleiding bij autisme

Begeleid wonen bij Jados betekent een eigen woonplek met een vangnet op de achtergrond voor als het toch even nodig is. Zo leer jij de vaardigheden ontwikkelen die horen bij zelfstandigheid.

Het is een plek waar je leert je weerbaarheid en sociale vaardigheden te vergroten. En de hoeveelheid begeleiding krijgt waar jij behoefte aan hebt. Zodat je jezelf kunt zijn en kunt werken aan je eigen toekomst. Of dat nou met een studie is of met een baan.

En misschien wel het belangrijkste; waar wordt geluisterd naar jou. Als mens. Naar wat maakt wie jij bent en wat je nodig hebt in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dit vind je bij Jados.

Bij Jados kijken we verder dan een diagnose. Iedereen is uniek. Welke gebeurtenissen in jouw leven hebben je gemaakt tot wie je bent? Dat horen we graag van jou zelf. De focus ligt op ontwikkeling. Samen gaan we op onderzoek uit door verbinding te maken met jouw (intuïtieve) kennis over jezelf. Steeds proberen we aan te sluiten bij jou.

Wil jij meer weten over begeleid zelfstandig wonen met autisme?
Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden die er voor jou zijn.


Wonen bij Jados Huidige beschikbaarheid