MENU SLUIT

Breda 1 en Breda 2

Breda 1 en Breda 2
Studentenhuis

In dit grote studentenhuis is Jados Breda 1 gevestigd. In totaal heeft Breda 1 13 kamers.

Breda 1 heeft, verdeeld over 2 bovenverdiepingen, 6 studentenkamers, een gezamenlijke keuken, woonkamer, 2 toiletten en 2 doucheruimtes en een gezamenlijke schuurtje voor fietsen.

Daarnaast heeft Breda 1 op de begane grond 7 studentenkamers, een gezamenlijke (woon)keuken, 2 toiletten en 2 douches. Op de begane grond zijn twee kantoren voor gesprekken met begeleiding. Daarnaast is er nog een gezamenlijke werk-/hobbyruimte waar zowel studenten als begeleiders gebruik van kunnen maken. Ook de tuin en het dakterras zijn beschikbaar om buiten van de zon te genieten.

Dit studentenhuis staat in een woonwijk met 2 kleine winkelcentra op ongeveer 5 minuten loopafstand. Daarnaast ben je met de fiets in ongeveer 10 minuten in hartje centrum Breda. De diverse onderwijsinstellingen liggen gemiddeld op 10 á 15 minuten fietsafstand.

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen ongeveer tussen de € 305,- en € 530,- per maand.

Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Rachelle