Jados Leeuwarden 2 - Begeleiding bij autisme Jados Leeuwarden 2 - Begeleiding bij autisme

MENU SLUIT

Leeuwarden 2

Jados Leeuwarden 2
Woonlocatie

Onze woonlocatie in Leeuwarden bevindt zich in een gebouw waar ook een andere zorgorganisatie gevestigd is. De appartementen en studio’s van Jados Leeuwarden 2 zijn allemaal te vinden op de eerste etage en zijn gesitueerd aan weerszijden van een brede gang.

In totaal zijn er bij Jados Leeuwarden 2 twee studio’s, 5 tweekamer- en 2 driekamerappartementen beschikbaar. Elke appartement en elke studio heeft een eigen badkamer, een keuken en een ruimte voor een wasmachine. Tevens heeft ieder appartement en studio een eigen berging. Deze is te vinden op de benedenverdieping in een grote overdekte garage, welke onder het gebouw te vinden is. In de garage kunnen auto’s en fietsen geparkeerd worden.

Aanmelden

Gezamenlijke ruimte
Het merendeel van de in totaal negen appartementen beschikt over een eigen balkon. Naast het eigen appartement kan er gebruik worden gemaakt van een ruime gezamenlijke woonkamer met keuken en balkon. In de woonkamer kan gezamenlijk worden gegeten en is verder gelegenheid tot het doen van spelletjes, muziek luisteren of TV kijken. Ook gesprekken en activiteiten met begeleiding kunnen daar plaatsvinden. In onderling overleg wordt periodiek een bewonersoverleg gehouden voor het bespreken van woon- en zorgzaken.
Te midden van de appartementen voor de bewoners heeft de begeleiding van Jados Leeuwarden 2 een eigen werkruimte/kantoor.

Omgeving
De locatie van Jados Leeuwarden 2 bevindt zich in een rustige woonomgeving/woonwijk nabij het Rengerspark en de Prinsentuin met veel groen en water in de directe omgeving. De locatie ligt tegen het stadscentrum aan en heeft onder andere een bushalte, verschillende supermarkten en een gezondheidscentrum in de buurt. Het bus- en treinstation is op een kleine tien minuten fietsafstand.

Huurprijzen
De huurprijzen exclusief servicekosten liggen tussen de € 240,- en € 560,- per maand. De servicekosten hangen af van de grootte van het appartement en het individuele verbruik. Voor deze appartementen is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Kijk op www.toeslagen.nl of je hiervoor in aanmerking komt.


Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen

(tussen 9-12 en 13-16 uur)


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.


Christa
Charlotte
Anna
Evelien