MENU SLUIT

Leiden 1, 2 & 3

Jados Leiden 1, 2 & 3
Studentenhuis

Jados Leiden 1,2 & 3 heeft ruimte voor 22 studenten met autisme De 22 kamers zijn verdeeld over drie groepen; Leiden 1, 2 en 3.  Leiden 1 en 3 bieden plaats aan zeven bewoners en Jados Leiden 2 aan acht.

Deze locaties zijn alle drie gevestigd in een appartementencomplex in de Merenwijk. Jados Leiden 1 en 2 bevinden zich op de vijfde verdieping en Jados Leiden 3 op de derde verdieping. De overige appartementen van het complex en het gebouw ertegenover is bedoeld voor studentenhuisvesting. De wijk is gelegen buiten het centrum en is multicultureel.

Drie appartementen samen vormen één groep. Ieder appartement heeft een eigen keuken, badkamer en kelderbox ter beschikking. Tevens heeft elke groep één gemeenschappelijke ruimte in één van de appartementen. Hier wordt wekelijks een bewonersoverleg gehouden, gezamenlijk gegeten en is er de mogelijkheid voor groepsactiviteiten. Iedere groep heeft tevens een wasmachine tot zijn beschikking in de gemeenschappelijke ruimte.

Aanmelden

Begeleiding in Leiden
De begeleiding van Jados Leiden 1 en 2 hebben een gezamenlijk kantoor in een apart appartement op de vijfde verdieping. De begeleiding van Jados Leiden 3 heeft het kantoor in één van de woonappartementen. Door middel van activiteiten en een groepsapp (via WhatsApp) worden de studenten van alle drie de locaties met elkaar verbonden.

Omgeving
De woonlocatie ligt op 10 minuten fietsafstand van Station Leiden Centraal en ongeveer 15 minuten van diverse faculteiten van de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden. Er zijn op loopafstand bushaltes met diverse bestemmingen in Leiden, waaronder Leiden Centraal. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum de Kopermolen.

Huurprijzen
De huurprijzen voor deze woonlocatie, inclusief voorschot servicekosten, liggen tussen de € 410,- en € 715,- per maand. Het is voor deze appartementen niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Rachelle