Ga naar kaart

Locatie
Arnhem

Bij Jados Arnhem bieden we:

Ambulante begeleiding in jouw eigen woonomgeving
Als je zelfstandig woont of gaat wonen in Arnhem, maar hierbij ondersteuning nodig hebt. Eén van onze medewerkers begeleidt je in je eigen woonomgeving en komt op afspraak bij je langs.

Wonen in een Jados studentenhuis
In Arnhem kun je komen wonen in ons studentenhuis waar je samenwoont met meerdere studenten met autisme.

Begeleiding bij het vinden van werk of coaching op je huidige werkplek
Als je werk zoekt of begeleiding nodig hebt op je huidige werkplek kun je in Arnhem bij Jados terecht voor re-integratie (het vinden van werk) of jobcoaching (het coachen op de huidige werkplek).


Aanmelden

Weet je niet precies wat je nodig hebt of wat het beste bij je past? Neem gerust contact op, zodat we hier samen naar kunnen kijken.


Aanmeldfunctionarissen

In Arnhem heeft Jados
1 studentenhuis

Jados Arnhem bevindt zich op de eerste etage van een appartementencomplex. Deze locatie heeft twee gezamenlijke woonkamers, keukens, badkamers, washokken met wasmachine en meerdere douches en toiletten. Er is de mogelijkheid om fietsen achter een afgesloten poort te stallen, in de parkeergarage onder het pand.

Het studentenhuis ligt aan de rand van het centrum van Arnhem. Centraal Station, busstations, centrum en supermarkten liggen allemaal binnen 10 minuten loopafstand. De Hogescholen Van Hall Larenstein in Velp, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en het Artez in Arnhem zijn goed bereikbaar per fiets of bus. Het prachtige Park Sonsbeek ligt op 5 minuten loopafstand.

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de € 415,- en € 536,- per maand.

Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Adinda