Ga naar kaart

Locatie
Assen

Bij Jados Assen bieden we:

Ambulante begeleiding in jouw eigen woonomgeving
Als je zelfstandig woont of gaat wonen in Assen, maar hierbij ondersteuning nodig hebt. Eén van onze medewerkers begeleidt je in je eigen woonomgeving en komt op afspraak bij je langs.

Wonen op een Jados woonlocatie
In Assen kun je komen wonen op onze woonlocatie. Hier woon je zelfstandig in je eigen appartement of studio. De begeleiding heeft een eigen appartement/studio met kantoor. De werkplek voor de begeleiders, maar ook een plek voor gezamenlijke activiteiten.

Begeleiding bij het vinden van werk of coaching op je huidige werkplek
Als je werk zoekt of begeleiding nodig hebt op je huidige werkplek kun je in Assen bij Jados terecht voor re-integratie (het vinden van werk) of jobcoaching (het coachen op de huidige werkplek).


Aanmelden

Weet je niet precies wat je nodig hebt of wat het beste bij je past? Neem gerust contact op, zodat we hier samen naar kunnen kijken.


Aanmeldfunctionarissen

In Assen heeft Jados
1 woonlocatie

Assen 1 bevindt zich in een pand waar ook senioren wonen. Op deze locatie woon je zelfstandig in een van onze ruime en lichte appartementen. Deze appartementen zijn deels nabij elkaar en deels verdeeld over het pand. De begeleiding heeft een kantoor in een eigen appartement. De werkplek voor onze begeleiders, maar ook een plek voor gezamenlijke activiteiten.

De huurprijs (kale huur) ligt rond de € 500,-, het voorschot servicekosten bedraagt circa € 125 (incl. warmte). Voor deze appartementen is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Kijk op www.toeslagen.nl of je hiervoor in aanmerking komt.

Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Adinda