Ga naar kaart

Locatie
Sliedrecht

Bij Jados Sliedrecht bieden we:

Ambulante begeleiding in jouw eigen woonomgeving
Als je zelfstandig woont of gaat wonen in Sliedrecht, maar hierbij ondersteuning nodig hebt. Eén van onze medewerkers begeleidt je in je eigen woonomgeving en komt op afspraak bij je langs.

Wonen op een Jados woonlocatie
In Sliedrecht kun je komen wonen op onze woonlocatie. Hier woon je zelfstandig in je eigen appartement of studio. De begeleiding heeft een eigen appartement/studio met kantoor. De werkplek voor de begeleiders, maar ook een plek voor gezamenlijke activiteiten.

Begeleiding bij het vinden van werk of coaching op je huidige werkplek
Als je werk zoekt of begeleiding nodig hebt op je huidige werkplek kun je in Sliedrecht bij Jados terecht voor re-integratie (het vinden van werk) of jobcoaching (het coachen op de huidige werkplek).

Let op: kies bij aanmelden voor ambulante begeleiding of begeleiding bij het vinden van werk en coaching voor ‘Drechtsteden’

Aanmelden

Weet je niet precies wat je nodig hebt of wat het beste bij je past? Neem gerust contact op, zodat we hier samen naar kunnen kijken.


Aanmeldfunctionarissen

In Sliedrecht heeft Jados
1 woonlocatie

De woonlocatie in Sliedrecht beschikt over tweekamerappartementen, bestaande uit een woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van een gezamenlijke woonkamer. Het appartementencomplex beschikt verder over een tuin en balkon voor alle bewoners.

De appartementen liggen in een rustige woonomgeving en in de buurt van een bushalte en supermarkt. Het station is 10 minuten fietsen. Dordrecht, Rotterdam en Gorinchem zijn goed bereikbaar.

De huurprijzen exclusief servicekosten bedragen circa € 535,- per maand. De servicekosten bedragen € 115,- (voorschot) . Voor deze appartementen is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Check de website van de belastingdienst, www.toeslagen.nl om te controleren of je in aanmerking komt voor deze huurtoeslag.

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Adinda