Ga naar kaart

Locatie
Tilburg

Bij Jados Tilburg bieden we:

Ambulante begeleiding in jouw eigen woonomgeving
Als je zelfstandig woont of gaat wonen in Tilburg, maar hierbij ondersteuning nodig hebt. Eén van onze medewerkers begeleidt je in je eigen woonomgeving en komt op afspraak bij je langs.

Wonen in een Jados studentenhuis
In Tilburg kun je komen wonen in ons studentenhuis waar je samenwoont met meerdere (oud) studenten met autisme.

Begeleiding bij het vinden van werk of coaching op je huidige werkplek
Als je werk zoekt of begeleiding nodig hebt op je huidige werkplek kun je in Tilburg bij Jados terecht voor re-integratie (het vinden van werk) of jobcoaching (het coachen op de huidige werkplek).


Aanmelden

Weet je niet precies wat je nodig hebt of wat het beste bij je past? Neem gerust contact op, zodat we hier samen naar kunnen kijken.


Aanmeldfunctionarissen

In Tilburg heeft Jados
1 studentenhuis

Het studentenhuis is gevestigd op de benedenverdieping van een studentencomplex. De locatie bestaat uit 6 studentenkamers en gezamenlijke ruimtes als een grote woonkeuken en badkamer. De kamers en woonruimten worden goed onderhouden en zijn rustig gelegen. De kamers zijn allemaal ongeveer even groot; zo’n 16 m2 met aan één zijde ramen.

Het studentenhuis is gevestigd direct naast de universiteit van Tilburg in een studentencomplex van Wonen Breburg. Je woont op loopafstand van het station (8 minuten) en de Avans Hogeschool en op fietsafstand van het centrum en de Fontys Hogescholen (25 minuten). Naast het studentenhuis bevindt zich een groot bos. Bij het complex kun je gratis parkeren en in de directe omgeving zijn verschillende supermarkten en winkels.

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de € 400,- en € 420,- per maand.

Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen

(tussen 9-12 en 13-16 uur)


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.


Christa
Charlotte
Adinda
Evelien