MENU SLUIT

Amstelveen

Jados
Amstelveen 1

In Amstelveen heeft Jados een studentenhuis dat bestaat uit drie geschakelde woningen. Er zijn grote, lichte kamers en ieder huis heeft een eigen badkamer, woonkamer en keuken. Daarnaast hebben de huizen grote geschakelde tuinen waar je heerlijk buiten kunt zitten. Je kunt je terugtrekken in de slaap-/woonkamer, of juist contact zoeken in de gemeenschappelijke ruimtes. Begeleiding heeft een eigen kantoortje.

Omgeving

Amstelveen is een prima alternatieve woonplek voor Amsterdam. Onze locatie bevindt zich in een rustige, groene wijk met veel voorzieningen in de buurt zoals een winkelcentrum, gezondheidscentrum, eetgelegenheden en bibliotheek. Rustig wonen, maar met 20 minuten bevind je je in hartje Amsterdam of Amsterdam-Zuid dankzij een rechtstreekse verbinding. De metroverbinding met Amsterdam bevindt zich om de hoek. De verschillende onderwijsinstellingen zijn goed te bereiken.

Huurprijzen

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de € 470,- en € 500,- per maand.


Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Rachelle