Waar zit Jados

Locatie
Amsterdam

In de stad Amsterdam biedt Jados op verschillende manieren ondersteuning aan.

In deze stad


Aanmelden

Ambulante Begeleiding

Je hebt het gevoel vast te lopen. Je woont zelfstandig en de taken die hierbij komen kijken kosten je veel moeite. Je twijfelt over studie of werk. Misschien heb je moeite met het opbouwen van een sociaal netwerk, het invullen van je vrije tijd of het aangaan van een liefdesrelatie. Onze ambulante begeleiding ondersteunt je bij de vele facetten van het leven.

Meer info

Werktrajecten
Begeleiding op en naar werk

Als UWV, gemeente, arbodienst, verzekeraar, werkgever of voor jezelf op zoek naar een op autisme gespecialiseerd re-integratiebureau? Jados heeft kennis en ervaring op het gebied van werken én autisme.


Over werktrajecten

Begeleid wonen
bij Jados

Op jezelf (gaan) wonen is een grote stap. Zeker wanneer er meer uitdagingen op je afkomen als werk (zoeken) of studeren. Jados biedt je een eigen woonplek met een vangnet op de achtergrond voor als het toch even nodig is.


Meer over begeleid wonen

Studentenhuis
in Amsterdam

De locatie Jados Amsterdam bevindt zich op de vijfde verdieping van een groot studentencomplex, vlakbij het station Lelyaan. In het gebouw zijn op dit moment 8 studio’s van Jados aanwezig. De studenten hebben elk een eigen studio met een badkamer en een keuken. Op de tweede verdieping is een wasruimte aanwezig waar studenten gebruik van kunnen maken. Daarnaast is er ook een overdekte fietsenstalling op de begane grond van het gebouw. Vervolgens heeft de begeleiding ook een eigen studio in het gebouw in het gebruik als kantoor. Verder worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor de bewoners om elkaar te ontmoeten, zoals bijvoorbeeld spelletjesavonden, samen eten en wandelmomenten.

Aangezien de studio’s vlakbij het station Amsterdam Lelylaan liggen, is het makkelijk te bereiken. Er zijn goede verbindingen naar verschillende stadsdelen van Amsterdam met de tram, metro of de trein. Dit maakt het voor studenten makkelijk om naar de verschillende onderwijsinstellingen te reizen. Daarnaast bevindt zich een winkelcentrum op loopafstand met verschillende supermarkten en zijn er parken in de buurt op fietsafstand. Tenslotte is er vlakbij het gebouw een gezellig café en een broodjeszaak aanwezig.

De huurprijzen inclusief servicekosten van de studio’s zijn €577,34 euro per maand.


Direct aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Cora