Waar zit Jados

Locatie
Drachten e.o.

Jados biedt ambulante begeleiding en werktrajecten in:

  • Gemeente Smallingerland (o.a. Drachten)
  • Gemeente Westerkwartier
  • Gemeente Ooststellingwerf

In Drachten biedt Jados ook begeleid wonen in een Jados woonlocatie.


Aanmelden

In Drachten heeft Jados
1 woonlocatie

Begeleid wonen bij Jados Drachten

Drachten biedt begeleiding aan jongeren en volwassenen met de diagnose autisme. De begeleiding richt zich op verschillende leefgebieden en wordt op maat aangeboden. Eigen regie van de student/jongere over zijn/haar/hen ontwikkelingsmogelijkheden staan bij ons centraal. Begeleiding is tijdens vaste uren aanwezig op de locatie van maandag tot en met vrijdag. In het weekend is er, voor nood, telefonische hulp mogelijk van de bereikbare dienst.

Op dinsdagavond is er een theemoment en 1 keer per maand een bewonersoverleg. Tijdens het overleg komen er verschillende onderwerpen aan bod die bewoners zelf inbrengen. Dit wordt door de bewoners vormgegeven. Begeleiding is hierbij ook aanwezig. Op vrijdagavond eten we gezamenlijk. We doen geregeld gezellige activiteiten. Verder is er altijd
ruimte om activiteiten te ondernemen met elkaar!

 

De appartementen
De appartementen zijn ruim en licht. De grootte van de 12 appartementen varieert. Elk appartement heeft een woonkamer, een slaapkamer, badkamer met douche en keuken.
Ook heeft ieder appartement een eigen balkon. De begeleiding heeft een kantoor in een van de appartementen, met voor alle bewoners een grote gezamenlijke ruimte. Hierin is o.a. een flinke eettafel en een TV. Beneden hebben we onze eigen grote fietsenstalling voor je fiets of scooter. Je kan voor de deur gratis parkeren.

Omgeving woonlocatie Drachten
Jados Drachten 1 is gevestigd in een voormalig verzorgingshuis waarin nu verschillende zorgaanbieders zijn gevestigd, waaronder Jados met 12 appartementen op de 6de verdieping. Het gebouw is aangepast aan de hedendaagse standaarden voor wat betreft brandveiligheid, toegankelijkheid, internetaansluitingen e.d.
Het gebouw staat in een rustige woonwijk. Er zijn winkels op 500 meter, met enkele supermarkten in de buurt. Ook is er een goede busverbinding met een snelle bus naar Groningen en Leeuwarden (30 minuten).

Huurprijzen
De huurprijzen zijn afhankelijk van de oppervlakte van de appartementen en liggen tussen de € 420 en € 585,- per maand exclusief servicekosten van €185,- per maand.

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Rachelle