Waar zit Jados

Locatie
Sliedrecht

Bij Jados Sliedrecht bieden we:

  • Begeleid wonen in een Jados woonlocatie
  • Ambulante begeleiding
    • Meld je dan aan voor Drechtsteden
  • Begeleiding bij het vinden van werk (re-integratie) of jobcoaching (het coachen op de huidige werkplek)
    • Meld je dan aan voor Drechtsteden

Meer lezen


Aanmelden

In Sliedrecht heeft Jados
1 woonlocatie

De woonlocatie in Sliedrecht beschikt over tweekamerappartementen, bestaande uit een woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van een gezamenlijke woonkamer. Het appartementencomplex beschikt verder over een tuin en balkon voor alle bewoners.

De appartementen liggen in een rustige woonomgeving en in de buurt van een bushalte en supermarkt. Het station is 10 minuten fietsen. Dordrecht, Rotterdam en Gorinchem zijn goed bereikbaar.

De huurprijzen exclusief servicekosten bedragen circa € 555,- per maand. De servicekosten bedragen € 115,- (voorschot) . Voor deze appartementen is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Check de website van de belastingdienst, www.toeslagen.nl om te controleren of je in aanmerking komt voor deze huurtoeslag.

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Rachelle