Waar zit Jados

Locatie
Sliedrecht

In Sliedrecht biedt Jados op verschillende manieren ondersteuning aan.

Let op: op het aanmeldformulier kies je bij ambulante begeleiding en werktrajecten voor Drechtsteden.

In deze stad


Aanmelden

Ambulante Begeleiding

Je hebt het gevoel vast te lopen. Je woont zelfstandig en de taken die hierbij komen kijken kosten je veel moeite. Je twijfelt over studie of werk. Misschien heb je moeite met het opbouwen van een sociaal netwerk, het invullen van je vrije tijd of het aangaan van een liefdesrelatie. Onze ambulante begeleiding ondersteunt je bij de vele facetten van het leven.

Meer info

Werktrajecten
Begeleiding op en naar werk

Als UWV, gemeente, arbodienst, verzekeraar, werkgever of voor jezelf op zoek naar een op autisme gespecialiseerd re-integratiebureau? Jados heeft kennis en ervaring op het gebied van werken én autisme.


Over werktrajecten

Begeleid wonen
bij Jados

Op jezelf (gaan) wonen is een grote stap. Zeker wanneer er meer uitdagingen op je afkomen als werk (zoeken) of studeren. Jados biedt je een eigen woonplek met een vangnet op de achtergrond voor als het toch even nodig is.


Meer over begeleid wonen

Woonlocatie
in Sliedrecht

De woonlocatie in Sliedrecht beschikt over tweekamerappartementen, bestaande uit een woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van een gezamenlijke woonkamer. Het appartementencomplex beschikt verder over een tuin en balkon voor alle bewoners.

De appartementen liggen in een rustige woonomgeving en in de buurt van een bushalte en supermarkt. Het station is 10 minuten fietsen. Dordrecht, Rotterdam en Gorinchem zijn goed bereikbaar.

De huurprijzen exclusief servicekosten bedragen circa €555,- per maand. De servicekosten bedragen €115,- (voorschot) . Voor deze appartementen is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Check de website van de belastingdienst, www.toeslagen.nl om te controleren of je in aanmerking komt voor deze huurtoeslag.

Let op: op het aanmeldformulier kies je bij ambulante begeleiding en werktrajecten voor Drechtsteden.

Direct aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Cora