Waar zit Jados

Locatie
Tilburg

Bij Jados Tilburg bieden we:

  • Begeleid wonen in een Jados studentenhuis
  • Ambulante begeleiding
  • Begeleiding bij het vinden van werk (re-integratie) of jobcoaching (het coachen op de huidige werkplek)

Aanmelden

In Tilburg heeft Jados
1 studentenhuis

Het studentenhuis is gevestigd op de benedenverdieping van een studentencomplex. De locatie bestaat uit 6 studentenkamers en gezamenlijke ruimtes als een grote woonkeuken en badkamer. De kamers en woonruimten worden goed onderhouden en zijn rustig gelegen. De kamers zijn allemaal ongeveer even groot; zo’n 16 m2 met aan één zijde ramen.

Het studentenhuis is gevestigd direct naast de universiteit van Tilburg in een studentencomplex van Wonen Breburg. Je woont op loopafstand van het station (8 minuten) en de Avans Hogeschool en op fietsafstand van het centrum en de Fontys Hogescholen (25 minuten). Naast het studentenhuis bevindt zich een groot bos. Bij het complex kun je gratis parkeren en in de directe omgeving zijn verschillende supermarkten en winkels.

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de € 415,- en € 435,- per maand.

Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Rachelle