Waar zit Jados

Locatie
Wageningen

In Wageningen biedt Jados op verschillende manieren ondersteuning aan.

In deze stad


Aanmelden

Ambulante Begeleiding

Je hebt het gevoel vast te lopen. Je woont zelfstandig en de taken die hierbij komen kijken kosten je veel moeite. Je twijfelt over studie of werk. Misschien heb je moeite met het opbouwen van een sociaal netwerk, het invullen van je vrije tijd of het aangaan van een liefdesrelatie. Onze ambulante begeleiding ondersteunt je bij de vele facetten van het leven.

Meer info

Werktrajecten
Begeleiding op en naar werk

Als UWV, gemeente, arbodienst, verzekeraar, werkgever of voor jezelf op zoek naar een op autisme gespecialiseerd re-integratiebureau? Jados heeft kennis en ervaring op het gebied van werken én autisme.


Over werktrajecten

Begeleid wonen
bij Jados

Op jezelf (gaan) wonen is een grote stap. Zeker wanneer er meer uitdagingen op je afkomen als werk (zoeken) of studeren. Jados biedt je een eigen woonplek met een vangnet op de achtergrond voor als het toch even nodig is.


Meer over begeleid wonen

Studentenhuis
in Wageningen

Wageningen 1 bestaat uit twee naast elkaar gelegen woningen. Ieder huis heeft een eigen badkamer en keuken en grote, lichte kamers. De eetkamer en woonkamer worden gedeeld tussen de bewoners van de twee woningen. De gedeelde tuin verbindt de woningen met elkaar.

Het studentenhuis staat een rustige woonwijk maar wel in een rij met andere studentenhuizen. De bus verbinding naar de Universiteit, Hogeschool en station Ede-Wageningen is aan het einde van de straat. Supermarkt en centrum zijn op loop/fiets afstand.

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de €365,- en €415,- per maand.

Direct aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Karlijn