MENU SLUIT

Maastricht 1

Jados Maastricht 1
Studentenhuis

Jados Maastricht 1 is gevestigd in het medisch centrum van Maastricht in de wijk de Brusselse poort.

De Brusselse poort is een rustige wijk met verschillende voorzieningen zoals een winkelcentrum en gezondheidscentrum. Jados Maastricht 1 dichtbij het stadcentrum en op 10 minuten fietsafstand van de Universiteiten en 5 minuten fietsafstand van Zuyd Hogeschool.

Op deze locatie is er plek voor 15 studenten van Jados, maar daarnaast wonen er door het hele gebouw verspreid (internationale) studenten. De woonruimtes van Jados bevinden zich op de eerste verdieping van het pand. Deze is zowel met de lift als de trap bereikbaar en is geheel gelijkvloers.

Aanmelden

Jados Maastricht 1
Jados Maastricht 1 bevat 7 studio’s met eigen toilet en douche of bad. Verder zijn er 8 kamers waar deze voorzieningen per twee worden gedeeld. Er is een gezamenlijke keuken met woonkamer. In de keuken is er voor iedere bewoner een afgesloten keukenkastje. Er is een gezamenlijke wasruimte waarin een wasmachine en droger staan.  Zowel de kamers als studio’s zijn gemeubileerd. Ook is er een werkplek aanwezig voor begeleiding.

Huurprijzen
De huurprijzen van de kamers bedraagt tussen de €550,- en €670,- inclusief servicekosten.


Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Rachelle