MENU SLUIT

Modulaire dienstverlening

Modulaire dienstverlening

Soms is de stap naar werk te groot om in korte tijd te kunnen overbruggen. In dat geval is modulaire dienstverlening voor jou een passend traject.

Wat is
modulaire dienstverlening?

Je afstand tot de arbeidsmarkt is nog erg groot. Het doel van modulaire dienstverlening is er voor zorgen dat deze afstand kleiner wordt en je er klaar voor bent om met een Werkfit of Naar werk traject daadwerkelijk op zoek te gaan naar een baan. Modulaire dienstverlening bestaat uit een drietal onderdelen (modules).

  • Participatie interventie: wanneer je in een sociaal isolement zit en de stap naar werk nog ver weg is kan participatie interventie worden ingezet. Doel van deze module is iemand activeren en motiveren zodat  hij deel kan gaan nemen aan een (breder) sociaal netwerk buitenshuis in een niet georganiseerd verband.
  • Bevorderen maatschappelijke deelname: voor het versterken van je zelfvertrouwen en zelfbeeld, het leren stellen van grenzen en het opbouwen van het aantal uren dat je werkt. Het doel is deelnemen aan activiteiten in georganiseerd verband.
  • Begeleiding bij scholing: begeleiding bij scholing die volgens het UWV nodig is om aan het werk te gaan en begeleiden bij het behalen van de opleiding. De scholing zelf valt niet onder de modulaire dienstverlening. De begeleiding tijdens de scholing wel.

Welke module(s) je mag gaan inzetten, bepaalt het UWV.

Financiering

Jados heeft een contract met het UWV voor modulaire dienstverlening. Ontvang je een via het UWV een

  • Wajong
  • Wia
  • WW
  • of ziektewet uitkering?

Dan beslist het UWV of je in aanmerking komt voor begeleiding door Jados.

Heb je een bijstandsuitkering/val je onder de participatiewet dan hangt het van jouw gemeente af welke trajecten zij aanbieden (of inkopen) om jou te ondersteunen bij het vinden van werk.

Vraag je consulent van het UWV of de gemeente naar de mogelijkheden.

Heb je nog geen contact met het UWV of de gemeente, dan helpt Jados je graag verder bij alles wat nodig is om een traject aan te vragen. Meld je (vrijblijvend) aan, dan kijken we samen wat er voor jouw specifieke situatie nodig is.

Waar zit Jados?

Jados biedt Modulaire dienstverlening in principe in heel Nederland aan*.

We hebben een landelijke overeenkomst met het UWV voor jobcoaching, Naar werk, Werkfit en Modulaire dienstverlening. In onderling overleg maken we afspraken over hoe en waar we je begeleiden.

Voor gemeentelijke financiering (wanneer je een bijstandsuitkering hebt/valt onder de participatiewet) verschilt het per gemeente of je in aanmerking komt voor onze dienstverlening. Informeer hier naar bij je gemeente (consulent).

* De steden zoals vermeld op de locatie pagina elders op deze website en in het aanmeldformulier bieden geen compleet beeld voor modulaire dienstverlening.

Bekijk onze locaties

Past Jados
bij jou?

Of eigenlijk: passen we bij elkaar? We hopen dat je met de informatie op deze pagina al een goed beeld hebt gekregen over Jados en of je denkt dat we bij jou passen. Meer informatie over wat nodig is om jou te kunnen bieden wat je nodig hebt, maar ook welke voorwaarden wij, het UWV of de gemeente stellen vind je bij ‘Past Jados bij jou?’.


Past Jados bij jou?

Aanmelden

Enthousiast geworden over een modulaire dienstverlening traject door Jados? Op onze aanmeldpagina vind je belangrijke informatie en wat je kunt doen als je nog vragen hebt. Ook kun je je op deze pagina geheel vrijblijvend aanmelden.


Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Cora