14 december 2021

Unieke samenwerking zorgt voor winnen aanbesteding in Eindhoven

Op maandag 6 december heeft de gemeente Eindhoven een definitieve gunningsbeslissing genomen binnen de aanbesteding voor de individuele Wmo begeleiding 2022.

Jados heeft binnen deze aanbesteding haar krachten gebundeld met de organisaties Futuris Zorg en Werk, Impegno en het Regionaal Autisme Centrum. Wij hebben als één van de vijf partijen de gunning van de gemeente Eindhoven onder de naam autismebegeleiding.nl toegewezen gekregen.

Samenwerkingsverband

Vanaf 1 april 2022 gaan de desbetreffende partijen onder één vlag met elkaar verder op het gebied van individuele begeleiding via Wmo vanuit gemeente Eindhoven. Een samenwerkingsverband die de inwoners van Eindhoven en het vergroten van hun positieve gezondheid centraal stelt. Samen hebben de betrokken zorgorganisaties de expertise en medewerkers in huis om de Wmo-brede doelgroep te bedienen. Wij bieden generalistische en specialistische begeleiding onder één dak.

Binnenkort zal het samenwerkingsverband zich nader voorstellen en volgt ook de onthulling van de naam waaronder wij vanaf april volgend jaar ons binnen de individuele Wmo presenteren.

Laatste nieuwsBlijf op de hoogte

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan ongeveer tien keer per jaar onze nieuwsbrief.