MENU SLUIT

Jados Nijmegen 4

Jados Nijmegen 4
Studentenhuis

Jados Nijmegen 4 beslaat de helft van een twee-onder-een-kap woning. In 2012 is het pand, een oude groentewinkel, geheel gerenoveerd tot een studentenhuis. Het heeft een grote woonkamer met open keuken, wat uitnodigt om gebruik van te maken. Voor in de woonkamer bevindt zich het kantoor van begeleiding. De tuin is gericht op het oosten. Een deel van de tuin bestaat uit gras of wildgroei en een deel wordt bezet door een groentetuin. Achter in de tuin is een overkapte fietsenstalling en een zitgelegenheid waar de studenten zo nu en dan barbecueën. Het huis heeft een klein voortuintje waar je ook je fiets kwijt kan. Bij Nijmegen 4 is er plek voor 8 studenten. De kamers variëren in grootte van 8 tot 20m2. Voor gemeenschappelijk gebruik zijn er een wasmachine, 2 koelkasten, 3 vriezers, 3 toiletten, 2 douches en een kelder voor opslag. Elke student heeft zijn eigen kastjes in de keuken en plankje in de koelkast en vriezer.

Aanmelden

Omgeving
Jados Nijmegen 4 ligt dichtbij een druk kruispunt, maar in een rustige wijk. Op loopafstand tref je onder andere supermarkten, een bakker en drogisterijen. Elk kwartier vertrekt er dichtbij een bus naar het station. In 15 minuten fietsen ben je op de hogeschool of universiteit. Ook het centrum van Nijmegen is te bereiken binnen een kwartiertje. Nijmegen 4 ligt op loopafstand van een groot bos waar je heerlijk kan wandelen.

Begeleiding en activiteiten
In dit studentenhuis wordt elke 2 weken een bewonersoverleg georganiseerd waarin de studenten onderwerpen bespreken die bij hen spelen op dat moment. Hierbij kun je denken aan het verdelen van schoonmaaktaken, een datum prikken voor gezamenlijk koken en eten of het plannen van een huisactiviteit. Hiernaast is er ook ruimte voor eigen inbreng van onderwerpen, ook vanuit begeleiding. Er wordt regelmatig initiatief genomen door studenten om samen een film te kijken of een spelletje te spelen. Zo nu en dan worden er ook activiteiten georganiseerd in samenwerking met andere Jados huizen in Nijmegen, zoals een BBQ of spelletjesavond.

Huurprijzen
De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de €280,- en €505,- per maand.

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Rachelle