MENU SLUIT

Jados Rotterdam 3

Jados Rotterdam 3
Woonlocatie

De woonlocatie van Jados Rotterdam 3 is gevestigd in een appartementengebouw met 10 verdiepingen in de wijk Charlois in Rotterdam. Het beschikt over ruime tweekamerappartementen met een mooi uitzicht. Er zijn ongeveer 12 appartementen beschikbaar voor de bewoners van Jados.

De appartementen hebben allemaal een aparte keuken, apart toilet en badkamer en een berging op de begane grond van het gebouw. De appartementen zijn gevestigd in een rustige flat met voornamelijk 55+ bewoners.

De begeleiding heeft een eigen appartement waar het kantoor en de gezamenlijke woonkamer zich bevindt. In de gezamenlijke woonkamer kunnen de bewoners elkaar ontmoeten, worden er spelletjes gespeeld en andere activiteiten gedaan. Tevens wordt er regelmatig samen gekookt en gezamenlijk gegeten. Eens in de zoveel tijd wordt er een activiteit buiten de deur georganiseerd zoals kanoën of ergens een hapje eten.

Aanmelden

De omgeving
De locatie heeft twee supermarkten en diverse winkels op loopafstand. De locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er is een bushalte, metrostation (Slinge) en een tramhalte in de buurt. Op 20 minuten loopafstand is het Zuiderpark en daarachter is het winkelcentrum Zuidplein. Je kunt gratis parkeren bij de locatie.

Huurprijs
De huurprijs van een gemiddeld appartement liggen, inclusief voorschot servicekosten, tussen de circa €680,- en €820,-. Exacte bedragen hangen af van de grote van het beschikbare appartement. Voor deze locatie is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Kijk op www.toeslagen.nl of je hiervoor in aanmerking komt.


Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Rachelle