Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een open sollicitatie indienen?
Op de website van JADOS kun je onder het kopje “werken bij” in het blauwe kader kiezen voor Vacatures. Hier is er de mogelijkheid om een open sollicitatie in te sturen. Wanneer je klikt op Open sollicitatie vind je informatie over het insturen van een open sollicitatie, de bewaartermijn en de gestelde functie-eisen. In dit scherm kun je middels het blok solliciteren jouw open sollicitatie insturen. Na het insturen van je open sollicitatie, verschijnt er een bericht in het scherm met de mededeling dat je sollicitatie is verstuurd.

Krijg ik een ontvangstbevestiging op mijn open sollicitatie?
Ja. Nadat je jouw sollicitatie op de website hebt ingevuld en verzonden, ontvang je een automatische ontvangstbevestiging op het door jou opgegeven email-adres.

Bewaren jullie mijn gegevens?
Sollicitaties worden maximaal 6 maanden bewaard in onze database en daarna automatisch verwijderd. Je kunt je eigen sollicitatie verwijderen door een inlog aan te maken in het career-center.

Career-center
Een aantal dagen na jouw sollicitatie ontvang je een mail met informatie en inloggegevens voor het career-center. Via het career-center kun je jouw persoonlijke gegevens beheren. Middels de job-alert functionaliteit kun je een job-alert aanmaken. Je ontvangt dan automatisch een e-mail wanneer een nieuwe vacature aansluit op jouw profiel. Het is ook mogelijk om al je gegevens definitief uit onze database te verwijderen. Indien je een lopende sollicitatie hebt, zullen ook deze gegevens verwijderd worden.

Krijg ik een ontvangstbevestiging op na een gerichte sollicitatie?
Na het insturen van je sollicitatie, verschijnt er een bericht in het scherm met de mededeling dat je sollicitatie is verstuurd. Nadat je jouw sollicitatie op de website hebt ingevuld en verzonden, ontvang je een automatische ontvangstbevestiging op het door jou opgegeven email-adres. Hierin staat dat er binnenkort een eerste selectie wordt gemaakt en dat je zo spoedig mogelijk bericht ontvangt.

Kan ik nog solliciteren op een vacature die niet meer op de website vermeld staat?
Nee, zodra de vacature niet meer op de website vermeld staat, kun je niet meer solliciteren.

Ik heb nog geen reactie op mijn sollicitatie ontvangen.
We raden je aan om contact op te nemen met de contactpersoon uit de vacature. Deze persoon kan je verder informeren. Heb je deze gegevens niet bewaard dan kun je contact opnemen met de afdeling P&O, bereikbaar via (026)350 30 347. Zij kunnen je de contactgegevens alsnog verstrekken.

Ik ben uitgenodigd voor een gesprek maar kan de vacature niet meer vinden op de site.
Zodra de sollicitatietermijn is gesloten, is de vacaturetekst niet meer zichtbaar op de site. We geven daarom de tip om de vacaturetekst op te slaan zodat je altijd bij deze gegevens kunt komen. Heb je deze gegevens niet bewaard dan kun je contact opnemen met de afdeling P&O, bereikbaar via (026)350 30 347.

terug naar boven