Veelgestelde vragen

 

Hoe kan ik een (open) sollicitatie indienen?

Het is helaas niet mogelijk je interesse voor werken bij JADOS te tonen middels een open sollicitatie. Om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures,  adviseren we je om deze website in de gaten te houden of Stumass, Capito Wonen en IVA te volgen via social media.

Krijg ik een ontvangstbevestiging op mijn sollicitatie?

Ja. Nadat je het sollicitatieformulier op de website hebt ingevuld en verzonden, ontvang je een automatische ontvangstbevestiging per mail met daarin de procedure toegelicht.

Kan ik nog solliciteren op een vacature die niet meer op de website vermeld staat?

Nee, zodra de vacature niet meer op de website vermeld staat kun je niet meer solliciteren. Sollicitatiegesprekken worden reeds gevoerd.

Ik heb nog geen reactie op mijn sollicitatie ontvangen.

Nadat je het sollicitatieformulier op de website hebt ingevuld en verzonden, ontvang je een ontvangstbevestiging per mail. In deze ontvangstbevestiging staat de procedure omschreven. Sollicitaties worden maximaal 6 maanden in portefeuille opgenomen. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, verzoeken wij je dit aan ons door te geven, zodat wij jouw sollicitatie alsnog kunnen verwijderen.

Wanneer we je profiel geschikt achten voor een vacature nemen we contact met je op voor een sollicitatiegesprek. Indien je, bij een gerichte openstaande vacature, binnen 4 weken na deze ontvangstbevestiging niets van ons hebt vernomen, ben jij niet als kandidaat opgenomen in de verdere procedure. Wij bekijken vervolgens of we jouw sollicitatie in portefeuille behouden voor maximaal 6 maanden voor een eventuele volgende vacature. Je wordt hier niet afzonderlijk over bericht.

Bewaren jullie mijn gegevens?

Sollicitaties worden maximaal 6 maanden in portefeuille opgenomen. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, verzoeken wij je dit aan ons door te geven, zodat wij jouw sollicitatie alsnog kunnen verwijderen.

terug naar boven