MENU SLUIT

Werkfit

Werkfit

Op zoek naar werk, maar weet je nog niet welke functies of type bedrijven bij je passen? Heb je behoefte aan het vergroten/versterken van je werknemersvaardigheden voordat je aan het werk gaat en heb je een uitkering van het UWV? Dan is Werkfit een passend traject.

Wat is
Werkfit?

Met een Werkfit traject werk je aan het versterken van werknemersvaardigheden: het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit en het verkennen van de arbeidsmarkt. Je kunt gebruikmaken van verschillende middelen die jou hierbij ondersteunen. Denk aan psycho- educatie gericht op werk en versterken van werknemersvaardigheden maar ook het vergroten van het zelfinzicht. Ook werken op een werkervaringsplaats of een snuffelstage kan onderdeel zijn van een werkfit traject. Het uiteindelijke doel is dat je weet wat je talenten zijn, waar je mogelijkheden liggen en wat je belastbaarheid is zodat je na het Werkfit traject de stap naar solliciteren kunt zetten.

Financiering

Jados heeft een contract met het UWV voor het  ‘werkfit’ traject. Ontvang je via het UWV een

  • Wajong
  • Wia
  • WW
  • of een ziektewet uitkering?

Dan beslist het UWV of je in aanmerking komt voor begeleiding door Jados.

Heb je een bijstandsuitkering/val je onder de participatiewet dan hangt het van jouw gemeente af welke trajecten zij aanbieden (of inkopen) om jou te ondersteunen bij het vinden van werk.

Vraag je consulent van het UWV of de gemeente naar de mogelijkheden.

Heb je nog geen contact met het UWV of de gemeente, dan helpt Jados je graag verder bij alles wat nodig is om een traject aan te vragen. Meld je (vrijblijvend) aan, dan kijken we samen wat er voor jouw specifieke situatie nodig is.

Waar zit Jados?

Jados biedt Werkfit in principe in heel Nederland aan*.

We hebben een landelijke overeenkomst met het UWV voor jobcoaching, Naar werk, Werkfit en Modulaire dienstverlening. In onderling overleg maken we afspraken over hoe en waar we je begeleiden.

Voor gemeentelijke financiering (wanneer je een bijstandsuitkering hebt/valt onder de participatiewet) verschilt het per gemeente of je in aanmerking komt voor onze dienstverlening. Informeer hier naar bij je gemeente (consulent).

* De steden zoals vermeld op de locatie pagina elders op deze website en in het aanmeldformulier bieden geen compleet beeld voor een Werkfit traject.

Bekijk onze locaties

Past Jados
bij jou?

Of eigenlijk: passen we bij elkaar? We hopen dat je met de informatie op deze pagina al een goed beeld hebt gekregen over Jados en of je denkt dat we bij jou passen. Meer informatie over wat nodig is nodig is om jou te kunnen bieden wat je nodig hebt, maar ook welke voorwaarden wij, het UWV of de gemeente stellen vind je bij ‘Past Jados bij jou?’.


Past Jados bij jou?

Aanmelden

Enthousiast geworden over een Werkfit traject door Jados? Op onze aanmeldpagina vind je belangrijke informatie en wat je kunt doen als je nog vragen hebt. Ook kun je je op deze pagina geheel vrijblijvend aanmelden.


Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Karlijn