MENU SLUIT

Begeleiding bij jou thuis

Ambulante
begeleiding

Als je zelfstandig woont of gaat wonen, maar hierbij ondersteuning nodig hebt, dan is onze ambulante begeleiding misschien wel iets voor jou.

Eén van onze medewerkers begeleidt je in je eigen woonomgeving en komt op afspraak bij je langs. De intensiteit of hoeveelheid uren wordt bepaald door je hulpvraag en je indicatie.

Deze begeleiding kan passend zijn wanneer je al zelfstandig woont*, maar op autisme gespecialiseerde begeleiding nodig hebt. Of als je doorstroomt vanuit een woonlocatie van Jados. We kunnen ambulante begeleiding ook inzetten als je bij Jados komt wonen, maar nog op een wachtlijst staat.

*Je kunt ook contact met ons opnemen als je nog bij je ouders woont, dan kijken we gezamenlijk in een kennismaking of de begeleiding van Jados passend is bij jouw hulpvraag.

"Omdat ik nooit hulp heb gehad kreeg ik een ernstige depressie toen ik afstudeerde. Ik had naast mijn diploma halen en bewijzen dat ik wel wat kan, verder geen doel meer in het leven."

Jados in Nederland

Jados vind je in veel gemeenten door heel Nederland. Hier werken we met kleine, zelfstandige teams. Elke team is multidisciplinair en heeft expertise op begeleiding, autisme en werk. Wil je meer informatie over de Jados dienstverlening in jouw gemeente? Klik op de stad van je keuze of bekijk de kaart.


Locaties

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Adinda