Waar zit Jados

Den Haag 2
Woonlocatie

Jados Den Haag 2 is gevestigd in een een groot complex genaamd ‘Het Magazijn’ op een mooie centrale plek in Den Haag. Het bestaat uit meerdere studio’s van circa 30m2 waaronder een studio/werkplek voor de begeleiding. In dit complex kun je gebruik maken van de gezamenlijke wasruimte, een speciale afgesloten fietsenstalling en een gezamenlijke luxe lounge.

Onder het wooncomplex vind je op de begane grond bierbrouwerij de Prael met een restaurant en een terras aan de voor- en achterzijde. Iedere studio wordt aangeboden met een keuken, een doucheruimte met toilet, een bed, een woonkamergedeelte met een bank, tv, tafel, een tv-meubel en een kledingkast.

Direct aanmelden

Activiteiten bij Jados Den Haag 2

Het kantoor van de begeleiding bevindt zich op de eerste verdieping. Het gebouw heeft 3 verdiepingen met studio’s. Tussen alle studio’s zitten 10 studio’s verspreid waar bewoners van Jados wonen. Op de 1e verdieping heb je een dakterras met een picknicktafel waar iedereen kan zitten. Binnen de locatie worden gezamenlijke activiteiten aangeboden. Zo is er de eerste maandag van de maand gezamenlijk eten en een bewonersoverleg en zijn er de andere maandagen spelletjesavonden. Iedere bewoner kan hier vrijblijvend aan meedoen. Binnen de locatie bieden we woon, werk en studiebegeleiding die bij jou aansluit.

Omgeving

De locatie Jados Den Haag 2 bevindt zich redelijk centraal in Den Haag met op korte afstand verschillende mogelijkheden van het openbaar vervoer. In de directe omgeving zijn verschillende supermarkten, horeca en zelfs een stadsboerderij te vinden. In Den Haag zitten 3 universiteiten en 7 hogescholen die een groot aanbod opleidingen bieden. De hogescholen en universiteiten liggen rond Den Haag Holland spoor en Den Haag centraal. De locatie zit vlak bij een ziekenhuis. Het winkelcentrum is te bereiken met openbaar vervoer in 12 minuten en lopend in 17 minuten.

Huurprijs

De huurprijs inclusief voorschot servicekosten bedraagt tussen €930,- en €1040,-. Voor deze appartementen is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Kijk op www.toeslagen.nl of je hiervoor in aanmerking zou komen.