Waar zit Jados

Dordrecht 1 & 2
Studentenhuis

Jados Dordrecht 1 is samen met de woonlocatie Jados Dordrecht 2 gevestigd in een karakteristieke woonwijk in Dordrecht. Het studentenhuis bestaat uit twee woningen.

Elke woning wordt door twee of drie studenten gedeeld, ieder met toegang tot een eigen kamer. De keuken en badkamer worden gedeeld. Aan de tuin grenzen de gedeelde schuurtjes, waarin je bijvoorbeeld je fiets of scooter kunt stallen.

De locatie beschikt over een gezamenlijke ruimte waar ook het kantoor van de begeleiders gesitueerd is. Deze gezamenlijke ruimte heeft een woonkamer en keuken die gebruikt kan worden om gezamenlijk te koken en eten, maar ook voor spelletjes avonden. Daarnaast beschikt de gezamenlijke ruimte ook over een wasmachine waar de studenten gebruik van kunnen maken.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar en ligt op loopafstand van de supermarkt, op fietsafstand van het centrum van Dordrecht en de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving ligt op slechts 3 minuten rijden.

Voor de studentenkamers liggen de huurprijzen inclusief servicekosten, gemeentelijke heffingen en stofferingskosten tussen de €295,- en €583,-.

Direct aanmelden