Waar zit Jados

Enschede 2
Woonlocatie

Bij Jados Enschede 2 woon je midden in een woonwijk. De supermarkt, de drogist en bakker zijn je buurman. Voor een mooie wandeling is het bos dichtbij. Wil je naar het station? De opstapplek voor de bus is om de hoek. Toch liever met de fiets? Dan doe je er ongeveer 10 minuten over.

Wanneer je bij Enschede 2 komt te wonen, krijg jij je eigen appartement. Dit appartement heeft een slaapkamer, keuken en badkamer. Het appartement bevindt zich in een seniorenflat. In deze seniorenflat is plek voor tien bewoners van Jados. Deze plekken zijn verdeeld over de hele flat. De bewoners van deze locatie zijn voornamelijk bezig met het vinden van werk of volgen een opleiding in combinatie met een werkplek. Je hebt veel buren. Er zijn in totaal ongeveer 140 appartementen over het hele flatgebouw.


Direct aanmelden

Begeleiding

De begeleiding van Jados Enschede 2 heeft een eigen appartement op de begane grond. In dit appartement bevindt zich de woonkamer en het kantoor van de begeleiding. De woonkamer kan gebruikt worden door bewoners van Jados. Zo worden er damesavonden georganiseerd, kun je er een spelletje spelen of gewoon even een praatje maken. Dit wordt naar behoefte georganiseerd.

Begeleiding komt op geplande afspraken bij je langs voor een check. We vragen hoe het met je gaat en of je nog ergens hulp bij nodig hebt. Buiten deze checks hulp nodig? Dan kun je een appje sturen of bellen. We zorgen dan dat we in contact met je komen. 1 keer in week heb je een langer gesprek met je persoonlijk begeleider. We kijken dan uitgebreider naar waar je aan wilt werken. Ook pakken we de dingen op waar tijdens de kortere momenten geen tijd voor is.

Huurprijzen

De huurprijs bedraagt tussen de €580,- en €620,-,- (kale huur). De voorschot servicekosten ligt tussen de €100,- en €160,- (incl. warmte). Voor deze appartementen is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Kijk op www.toeslagen.nl of je hiervoor in aanmerking komt.


Direct aanmelden