Waar zit Jados

Zwolle 2
Studentenhuis

Zwolle 1, en 2 zijn onder hetzelfde dak, maar wel gescheiden, gehuisvest. Zwolle 2 bestaat uit in totaal 8 ruime studio’s. Daarnaast kun je gebruik maken van een gezamenlijke woonkamer en is er een kantoor voor de begeleiding. De studio’s bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping.

De locatie staat in een rustige woonwijk, met een klein maar volledig winkelcentrum op 100 meter afstand. Met de fiets ben je in 15 minuten in het centrum en op het NS station. Naar de scholen is het 10 tot 15 minuten fietsen. Met 2 minuten lopen ben je bij de bushalte richting centrum en station.

De huurprijzen variëren van €700,- tot € 820,-, afhankelijk van de grootte. De servicekosten bedragen circa €90,-. Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Kijk op www.toeslagen.nl of je hiervoor in aanmerking komt.


Direct aanmelden

Begeleiding bij Jados Zwolle 2
Begeleiding is tijdens vaste uren aanwezig op de locatie. Op maandagavond is er ruimte voor een spelletjes avond voor degene die dit willen. Elke week op dinsdagavond eten we gezellig samen en is er een bewonersoverleg. Tijdens het bewonersoverleg komen er verschillende onderwerpen aan bod die de studenten zelf inbrengen. Het bewonersoverleg wordt door de studenten vormgegeven, zo is er iedere week een andere student voorzitter en notulist. Begeleiding is hierbij ook aanwezig. Verder is er altijd ruimte om activiteiten te ondernemen met elkaar! Daarnaast worden er in de zomerperiode activiteiten georganiseerd door de activiteitencommissie. Hierin zitten zowel begeleiders als bewoners van Zwolle 1 en 2.

Omgeving
Het studentenhuis staat in een rustige woonwijk, met onder andere een Jumbo supermarkt, een bakker en een snackbar op 100 meter afstand. Binnen 10 minuten fietsen ben je in Stadshagen waar een groter winkelcentrum is. Hier bevindt zich ook een treinstation.

Het centrum van Zwolle ligt op 15 minuten fietsen vanaf de locatie. Ook is het centrum en het centraal station te bereiken per bus. Met 2 minuten lopen vanaf de locatie ben je bij de bushalte. Zwolle heeft een bruisende binnenstad waar je je als student snel welkom voelt. Zwolle heeft een historisch centrum met verschillende restaurants, terrassen, kroegen, een poppodium, winkels, etc. Daarnaast zijn er diverse studentenverenigingen waar je lid van kan worden.

Huurprijzen
De huurprijzen, inclusief servicekosten, liggen tussen de €300,- en €370,- per maand. De grootte van de kamers varieert tussen de 9 en 12,5 m2.


Direct aanmelden