MENU SLUIT

Jados Zwolle 2

Jados Zwolle 2
Studentenhuis

Zwolle 1, 2 en 3 zijn onder hetzelfde dak, maar wel gescheiden, gehuisvest. Zwolle 2 bestaat uit een woonkamer, keuken, twee badkamers, een ruime binnenplaats en voldoende mogelijkheid om buiten te zitten. Het huis heeft 7 slaapkamers en er is een schuur. Ook is er een werkplek voor de begeleiding. Wekelijks vindt er een bewonersoverleg plaats onder de bewoners van het huis. Daarnaast hebben de bewoners met elkaar de taak om het huis en de ruimtes schoon te houden.

Het studentenhuis staat in een rustige woonwijk, met een klein maar volledig winkelcentrum op 100 meter afstand . Met de fiets ben je in 15 minuten in het centrum en  op het NS station. Naar de scholen  is het 10 tot 15 minuten fietsen. Met 2 minuten lopen ben je bij de bushalte richting centrum en station.

De huurprijzen inclusief servicekosten liggen tussen de € 300,- en € 355,- per maand. De kamers zijn tussen de 9 – 13m2.

Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Adinda