MENU SLUIT

Jados Zwolle 2

Jados Zwolle 2
Woonlocatie

Zwolle 1, en 2 zijn onder hetzelfde dak, maar wel gescheiden, gehuisvest. Zwolle 3 bestaat uit in totaal 8 ruime studio’s. Daarnaast kun je gebruik maken van een gezamenlijke woonkamer en is er een kantoor voor de begeleiding. De studio’s bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping.

De locatie staat in een rustige woonwijk, met een klein maar volledig winkelcentrum op 100 meter afstand. Met de fiets ben je in 15 minuten in het centrum en  op het NS station. Naar de scholen is het 10 tot 15 minuten fietsen. Met 2 minuten lopen ben je bij de bushalte richting centrum en station.

De huurprijzen variëren van €700,- tot € 820,-, afhankelijk van de grootte. De servicekosten bedragen circa €90,-. Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Kijk op www.toeslagen.nl of je hiervoor in aanmerking komt.

Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Rachelle