MENU SLUIT

Dordrecht 3

Jados Dordrecht 3
Woonlocatie

Onze woonlocatie Jados Dordrecht 3 is samen met het studentenhuis Jados Dordrecht 1&2 gevestigd in een karakteristiek woonblok, gelegen in een rustige woonwijk.

Het is een woonblok waarin meerdere zelfstandige appartementen gesitueerd zijn: een huis met daarin een keuken en afzonderlijk een badkamer. De benedenwoningen hebben toegang tot een gedeelde tuin en de bovenwoningen beschikken over een klein balkon. Aan de tuin grenzen de schuurtjes, waarin je bijvoorbeeld je fiets of scooter kunt stallen.

De woning is redelijk goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Dordrecht, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de € 600,- en € 795,- per maand. Voor deze locatie is het mogelijk om huursubsidie aan te vragen. Kijk op www.toeslagen.nl of je hiervoor in aanmerking komt.

Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Rachelle