MENU SLUIT

Enschede 1

Jados Enschede 1
Studentenhuis

Ons studentenhuis Jados Enschede 1 is gevestigd in een modern pand en bestaat uit 9 studentenkamers verdeeld over drie appartementen. De drie appartementen hebben allen een eigen keuken, badkamer en toilet. Verder zijn er twee gemeenschappelijke woon- en eetkamers en is er een balkon. Ook is er een werkplek voor de begeleiding van Enschede 1.

Binnen dit huis wordt wekelijks een bewonersoverleg gehouden, hier kunnen studenten zelf punten ter discussie inbrengen. Hier vindt ook de verdeling plaats voor de huishoudelijke week- en maandtaken, de wekelijkse koks en af ruimers en de vaatwasser uitpakker van de week. Al deze taken worden door de studenten onderling gecheckt en afgevinkt. Eén van de maandtaken is het verzinnen van een groepsactiviteit, zo wordt er elke maand iets leuks voor de studenten georganiseerd.

Je woont op loopafstand van het centrum (5 minuten) en het station (15 minuten). De Universiteit bereik je met 20 minuten fietsen, de hogeschool is 10 minuten fietsen. In de directe omgeving zijn verschillende supermarkten en winkels.

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de € 375,- en € 495,- per maand.

Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Rachelle