Ga naar kaart

Locatie
Dordrecht

Bij Jados Dordrecht bieden we:

Ambulante begeleiding in jouw eigen woonomgeving
Als je zelfstandig woont of gaat wonen in Dordrecht, maar hierbij ondersteuning nodig hebt. Eén van onze medewerkers begeleidt je in je eigen woonomgeving en komt op afspraak bij je langs.

Wonen in een studentenhuis of woonlocatie
In Dordrecht kun je komen wonen in een studentenhuis van Jados waar je samenwoont met meerdere studenten met autisme. Of op een Jados woonlocatie waar je meer zelfstandig woont.

Begeleiding bij het vinden van werk of coaching op je huidige werkplek
Als je werk zoekt of begeleiding nodig hebt op je huidige werkplek kun je in Dordrecht bij Jados terecht voor re-integratie (het vinden van werk) of jobcoaching (het coachen op de huidige werkplek).

Let op: kies bij aanmelden voor ambulante begeleiding of begeleiding bij het vinden van werk en coaching voor ‘Drechtsteden’

Aanmelden

Weet je niet precies wat je nodig hebt of wat het beste bij je past? Neem gerust contact op, zodat we hier samen naar kunnen kijken.


Aanmeldfunctionarissen

In Dordrecht heeft Jados
1 studentenhuis en 1 woonlocatie

Studentenhuis
In een studentenhuis woon je samen met meerdere (oud) studenten met autisme. Je hebt een eigen slaap/woonkamer en er zijn gemeenschappelijke ruimtes. Je maakt onderling afspraken over het wel of niet samen eten, schoonmaken en andere huisregels. Iedere locatie heeft een gezamenlijke woonkamer, keuken en een werkplek voor de begeleiding.

Woonlocatie
Op een Jados woonlocatie woon je meer zelfstandig. Je hebt je eigen appartement of studio met keuken en badkamer. De begeleiding heeft een eigen appartement/studio. De werkplek voor de begeleiders en tevens de plek voor gezamenlijke activiteiten met andere bewoners van de locatie.

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen

(tussen 9-12 en 13-16 uur)


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.


Christa
Charlotte
Anna
Adinda