Waar zit Jados

Locatie
Diemen

Bij Jados Diemen bieden we:

Ambulante begeleiding in jouw eigen woonomgeving
Als je zelfstandig woont of gaat wonen in Diemen, maar hierbij ondersteuning nodig hebt. Eén van onze medewerkers begeleidt je in je eigen woonomgeving en komt op afspraak bij je langs.

Begeleiding bij het vinden van werk of coaching op je huidige werkplek
Als je werk zoekt of begeleiding nodig hebt op je huidige werkplek kun je in Diemen bij Jados terecht voor re-integratie (het vinden van werk) of jobcoaching (het coachen op de huidige werkplek).

Wil je toch begeleid wonen in de buurt? Bekijk dan onze woonlocatie in Amsterdam. Als je begeleid gaat wonen bij Jados huur je een eigen kamer, studio of appartement op een Jados woonlocatie of in een Jados studentenhuis. Iedere werkdag is er begeleiding aanwezig bij wie je terecht kunt met je vragen en problemen. Je ervaart zo hoe het is om op jezelf te wonen, maar hebt wel het vangnet in de vorm van de nabijheid en beschikbaarheid van de begeleiding.


Aanmelden

Weet je niet precies wat je nodig hebt of wat het beste bij je past? Neem gerust contact op, zodat we hier samen naar kunnen kijken.


Aanmeldfunctionarissen

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Rachelle