Waar zit Jados

Locatie
Schiedam

In Schiedam biedt Jados op verschillende manieren ondersteuning aan.

In deze stad


Aanmelden

Ambulante Begeleiding

Je hebt het gevoel vast te lopen. Je woont zelfstandig en de taken die hierbij komen kijken kosten je veel moeite. Je twijfelt over studie of werk. Misschien heb je moeite met het opbouwen van een sociaal netwerk, het invullen van je vrije tijd of het aangaan van een liefdesrelatie. Onze ambulante begeleiding ondersteunt je bij de vele facetten van het leven.

Meer info

Werktrajecten
Begeleiding op en naar werk

Als UWV, gemeente, arbodienst, verzekeraar, werkgever of voor jezelf op zoek naar een op autisme gespecialiseerd re-integratiebureau? Jados heeft kennis en ervaring op het gebied van werken én autisme.


Over werktrajecten

Begeleid wonen
bij Jados

Op jezelf (gaan) wonen is een grote stap. Zeker wanneer er meer uitdagingen op je afkomen als werk (zoeken) of studeren. Jados biedt je een eigen woonplek met een vangnet op de achtergrond voor als het toch even nodig is.


Meer over begeleid wonen

Woonlocatie
in Schiedam

Schiedam is gevestigd in de voormalige mouterij van Schiedam. In dit unieke gebouw zijn in totaal 34 moderne studio’s gerealiseerd.

De woonlocatie ligt aan een van de karakteristieke havens (=gracht) in Schiedam, tussen de ‘oude pakhuizen’. Een mooie plek en toch rustig omdat het net buiten het echte centrum is. Dit karakteristieke stadscentrum ligt, net als de metro en winkels, op enkele minuten lopen.  Tegenover de Jados woonlocatie vind je Molen ‘de Noord’, de hoogste traditionele molen ter wereld!

De kale huurprijs ligt tussen de €660,- en €765,- (exclusief gas, water en licht). Het voorschut servicekosten bedraagt tussen de €90 en €100,- per maand. Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Check de website van de belastingdienst, www.toeslagen.nl om te controleren of je in aanmerking komt voor deze huurtoeslag.

Direct aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Cora