Waar zit Jados

Locatie
Schiedam

In Schiedam bieden we:

  • Begeleid wonen in een Jados woonlocatie
  • Ambulante begeleiding
  • Begeleiding bij het vinden van werk (re-integratie) of jobcoaching (het coachen op de huidige werkplek)

Meer lezen


Aanmelden

In Schiedam heeft Jados
1 woonlocatie

Schiedam is gevestigd in de voormalige mouterij van Schiedam. In dit unieke gebouw zijn in totaal 34 moderne studio’s gerealiseerd.

De woonlocatie ligt aan een van de karakteristieke havens (=gracht) in Schiedam, tussen de ‘oude pakhuizen’. Een mooie plek en toch rustig omdat het net buiten het echte centrum is. Dit karakteristieke stadscentrum ligt, net als de metro en winkels, op enkele minuten lopen.  Tegenover de Jados woonlocatie vind je Molen ‘de Noord’, de hoogste traditionele molen ter wereld!

De kale huurprijs ligt tussen de € 660,- en €765,- (exclusief gas, water en licht). Het voorschut servicekosten bedraagt tussen de €90 en €100,- per maand. Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Check de website van de belastingdienst, www.toeslagen.nl om te controleren of je in aanmerking komt voor deze huurtoeslag.

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Rachelle