MENU SLUIT

Jados Nijmegen 8

Jados Nijmegen 8
Woonlocatie

Jados Nijmegen 8 is gevestigd in een karakteristiek pand dat recent geheel gerenoveerd is tot een complex met meerdere zelfstandige woonruimtes. De woonlocatie bestaat uit ruime lichte studio’s en met een gemiddelde oppervlakte van 28m2. In het pand bevinden zich tevens een gezamenlijke ruimte en een kantoor die horen bij de locatie. In de gezamenlijke ruimte kan met elkaar gegeten worden of een spelletje worden gespeeld. Het kantoor is de werkplek van de begeleiding.

Aanmelden

Omgeving
De woonlocatie bevindt zich in de prachtige wijk Nijmegen-Oost. Deze rustige en nette wijk bevindt zich op minder dan 10 minuten fietsen van de stad en zo’n 15 minuten fietsen naar de Hogeschool of de universiteit. Naast de Coop zijn ook de Albert Heijn en een aantal andere winkels op loopafstand. Aan het einde van de straat waart de studio’s zijn gevestigd bevindt zich de Berg en Dalseweg. Deze bekende weg in Nijmegen leidt tot prachtige bossen en natuur en zo kan je dus binnen no-time de rust opzoeken op bijvoorbeeld te wandelen.

Huurprijzen
De huurprijzen bedragen ongeveer €915,- per maand, inclusief servicekosten. Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Kijk op www.toeslagen.nl of je hiervoor in aanmerking komt.

Digitale rondleiding

De begeleiders van Jados Nijmegen 8 hebben speciaal voor jou een digitale rondleiding gemaakt zodat je direct al kunt zien hoe de locatie eruit ziet.

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Rachelle