Waar zit Jados

Eindhoven 1
Studentenhuis

Jados Eindhoven 1 bestaat uit 2 studentenhuizen die 2 deuren van elkaar gescheiden zijn. Deze huizen zijn van binnen vrijwel identiek, bestaan uit 3 woonlagen en hebben beide een gezamenlijke keuken en woonkamer en drie badkamers met douche en toilet. Iedere studentenkamer beschikt over een eigen wastafel met spiegel en glasvezel internetaansluiting.

Er is in ieder studentenhuis plek voor 7 bewoners. Op beide locaties bevindt zich het kantoor van de begeleiding op de begane grond. In het hofje aan de binnenzijde is parkeergelegenheid beschikbaar welke enkel gereserveerd is voor bewoners van de studentenhuizen. Deze plek gebruiken bewoners tevens om te sporten, zomers lekker te zonnen of voor een BBQ.


Direct aanmelden

Activiteiten

Doordat het twee studentenhuizen betreft zien de bewoners de huizen elkaar ook als twee gescheiden huishoudens. Hierdoor hebben beide locaties wekelijks een eigen bewonersoverleg en koken ze doorgaans voor hun eigen huis. Echter, omdat bewoners het als een verrijking zien van hun netwerk en sociale contacten, worden er geregeld gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zoals een theemoment, spelavond, zelfstudie- planmoment en gezamenlijk diner. Daarnaast komen oud-bewoners ook nog regelmatig over de vloer. Brabantse gezelligheid dus!

Omgeving

De studentenhuizen van Jados maken onderdeel uit van een groter woonblok met reguliere studentenhuisvesting gevestigd in een woonwijk nabij het centrum. Er is een winkelcentrum gelegen op 5 minuten loopafstand. Daarnaast ben je in maximaal 10 minuten fietsen in hartje centrum Eindhoven. De diverse onderwijsinstellingen (Summa College, Fontys en TU/e) liggen op gemiddeld 10 á 15 minuten fietsafstand.

Huurprijzen

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen (inclusief gas, water, elektra, gemeentelijke belastingen en internetaansluiting), afhankelijk van de grootte van de kamers, ongeveer tussen de €388,- en €457,- per maand.


Direct aanmelden